• FoxyMama

    BF februari 2013 i Göteborgsområdet

    Hejsan!  Finns det fler än jag som nyligen plussat och väntar en liten i februari 2013? Vore i så fall kul om vi kunde samlas i den här tråden och utbyta erfarenheter, peppa varandra samt bara göra väntan lite roligare ihop. Jag vet att det redan finns en februaritråd, men fördelen med att ha en tråd med geografisk indelning är ju att man kan träffas.  Ha lite fikaträffar, lära känna varandra och förhoppningsvis upptäcka att man har mer gemensamt än bara graviditeten.  Jag och min sambo plussade i fredags och har prel BF den 9februari.   Hoppas på många vill bidra till den här tråden!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-06-18 17:15
    Här hittarn ni BF- listan

    www.familjeliv.se/Forum-11-222/m65415665.html

  • Svar på tråden BF februari 2013 i Göteborgsområdet
  • Realmilla

    Hur är det med alla? Det skrivs inte så mkt längre!
    Foxymama: hur har det gått för dig?
    Själv är jag hemma sedan 2 oktober sjukskriven för högt blodtryck

  • Barn nr 1

    Här är det bara fint Skrattande illamåendet är helt borta, äntligen, jag har bytt barnmorskemottagning till Barnmorskegruppen då jag inte hade något förtroende för min förra barnmorska. Så nu känns det mycket bättra. Känner ett helt annat lugn bara utav själva bytet.

    Idag fick vi även en vagn av mamma och pappa, med både sitt och liggdel.. Den är så himla fin!! Är supernöjd med den Glad 

    Nu börjar det kännas lite mer verkligt.. vår son rör sig i magen hela tiden och min man ligger och lyssnar på magen för att vara en del av det titt som tätt. Jag känner verkligen det som många pratar om att man kommer varandra närmare när man väntar barn. Jag tycker livet är helt underbart just nu Hjärta längtar så tills vi får träffa vår son!

    Hur känner ni andra? 



    skablimamma.blogspot.se/

  • ElvaTretton

    Hejsan!

    Har varit väldigt inaktiv det senaste,  ligger inlagd på  spec BB på Östra med havandskapsförgiftning
    Har legat här en vecka lite drygt och det är riktigt segt. Fått sova hemma vissa nätter dock så de har varit skönt.

    Fick HF även med dottern men då kom det mycket senare.
    Får se vad planen är, så länge värdena håller sig inom det som är rimligt så får jag väl avvakta. Men annars kan det bli aktuelt med kortisonsprutor för lungmognad så att de skulle kunna ta ut bebisen om det blir aktuellt.

    Hur har ni andra det?  

    KRAM

  • Realmilla

    Håller alla tummar för dig att bebisen får stanna i magen så länge som möjligt!!
    Måste vara jobbigt också att inte få vara hemma men tryggt att vara i goda händer på spec BB.
    Vilken vecka är du i?

  • Mammas propp

    Elvatretton låter inte roligt alls. Hoppas verkligen bebisen får stanna kvar en stud till och att du blir bättre. Själv är det nedräkning för thailandsresa nu på fredag. Ska bli skönt med värme och semester. Sen jobbar jag bara dec ut. Sen är det vila som gäller fram till bf. Har inte tiden gått väldigt fort??? Ta hand om er... Kram

  • Barn nr 1
    Elvatretton: Jag håller tummarna att det går bra för dig och bebisen. Vet hur illa det kan gå när man får det för tidigt Rynkar på näsan men skönt att de håller koll på spec. BB!!

    Mammas propp: Låter underbart med semester, värme, sol och vilande låter som en perfekt uppladdning inför bf. 
  • Jenny 475

    hej hej mitt namn är jenny och jag blir 22 år nu i december. Har en dotter på 20 månader och hon skall bli stora syster till en liten pojke som är beräknad att komma 6 februari:)

  • Pic

    Hej Jenny, välkommen!

    Åh härligt med semester i värmen! Bra att passa på, jag är inte så sugen på att resa med en liten bebis, vi var på charter när vår dotter var drygt 1,5, det fungerade fint. Vi hade en toppenvecka på Sunwing resort på Ayia Napa i augusti i år, då var barnen 4,5 och 2,5 så nu är jag sugen på en resa till sommaren oxå, men det är kanske mer realistiskt att sikta på att hyra stuga i Danmark. 

    Håller tummarna att bebisen stannar i magen ett tag till 1113. I tisdags träffade jag en tjej som är född i V 27, hon fyller 18 till våren! Frisk och kry. Det var bland det tidigaste som Sahlgrenska hade lyckats rädda då. Jag är i V 27 nu så det var lite roligt, jag kommer ihåg att jag träffade henne när hon var några månader och fick hålla henne, minns att det var mäktigt.  

  • Axels mamma

    Vecka 28 (27+0) idag! :) och i morgon är det besök hos barnmorskan samt att vi ska få göra ett besök på specialist-förlossningen på östra! :) ska bli spännande

  • Barn nr 1

    Hej Jenny och välkommen!

    Vi tänkte åka till The Reef i fredrikshamn i mellandagarna för att komma bort lite innan allt sätter igång på våren.. Men hade hellre åkt till Thailand med riktig värme :)


Svar på tråden BF februari 2013 i Göteborgsområdet