• CaptainM

    Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?

    Okej, ska dela med mig av några äckliga saker som hänt mig.

    1. När jag var 5 år hade vi en sådan där herdematta. Den var alltså väldigt lurvig, och någon hade tappat en ask med knappnålar i den. Jag gick omkring barfota och trampade i den, fick in en av nålarna flera centimeter in under stortånageln. Mamma fick hålla fast mig medan pappa drog ut den. Sedan blev såret infekterat och fy fan vad det varade. Jag kommer inte ihåg om nageln fick sitta kvar.

    2. För några år sedan fick jag en helt enorm finne i ljumsken. Det konstiga var att den var väldigt öm, men när jag klämde den gjorde det inte ont alls. Och det var bara "korven" som kom ut, inget flytande var alls. Jag fick klämma den i flera dagar och varje gång kom helt obscena mängder ut.

    3. Jag fick något sorts eksem på ena armen våren 2011. Under sommaren gick jag till doktorn för att jag inte tyckte att det var helt normalt att det fortfarande var där. Jag fick diagnosen svinkoppor, antibiotika och någon sorts salva att smörja med. Det fick det värsta att gå ner, men det var inte förrän några månader sedan som det faktiskt försvann. Huden är fortfarande mörkare där, som om det hotar att slå ut igen. En annan doktor har rått mig att använda Canesten om det kommer tillbaka, men vi får se.

    4. Fick löss som kom tillbaka gång på gång då en av mina vänner fick dem av mig och han struntade i att behandla sig. Tog flera månader innan de försvann för gott, det kliar i hela mig bara jag tänker på det.

    5. För några månader sedan fick jag en stor ömmande kula på halsen. Efter några dagar kom det fler och fler. Jag blev så klart orolig, men bestämde mig för att vänta ett tag till innan jag gick till doktorn. När jag vaknade dagen efter kände jag hur det spände och gjorde fruktansvärt ont varje gång jag rörde på huvudet. Då har jag fått den största finne jag någonsin haft mitt uppe på huvudet, i hårbottnen. Efter några dagar till kunde jag inte stå ut längre utan bad min sambo att klämma den. Usch vad ont det gjorde, och även denna finne fick tömmas i flera dagar. Kulorna jag hade haft på halsen visade sig vara lymfkörtlar, måste ha känt av infektionen eller något. Efter ungefär en vecka hade det slutat göra ont, men jag kände fortfarande en bula uppe på huvudet, så jag bad min sambo att klämma till den ordentligt. Det gjorde han och den fullkomligt exploderade i hans ansikte. Jag kunde höra den spricka.

    6. I julas fick jag väldigt ont i magen och var förstoppad i några dagar. Jag kunde inte gå ordentligt så ont det gjorde, så jag tog laxermedel för att få ut det. Problemet var ju då bara att jag fick diarré istället, och fortfarande hade väldigt ont. Så efter en dag eller två med diarré tog jag Imodium och blev förstoppad igen. Vid det här laget hade smärtan i magen blivit lite mer hanterbar, så jag trodde att jag höll på att bli bättre. Ytterligare några dagar senare hade jag en tid hos min läkare för att få nya p-piller, så jag nämnde mina besvär för henne. Jag hade feber och lågt blodtryck, så jag blev inlagd. Det visade sig att min blindtarm var inflammerad, så det blev operation tre dagar senare. Efter det tog det ytterligare fem dagar innan jag bajsade igen, då hade det gått ungefär 10 dagar sedan senast. Tänk er bara mängden, som jag dessutom inte kunde krysta fram ordentligt eftersom jag var nyopererad. Fick snällt sitta där och vänta på att allt skulle jobba sig ut självt.

  • CaptainM
    Anonym (Jaag) skrev 2013-06-15 11:01:29 följande:


    Det du har fått var inte finnar, utan varbölder. Låter hemskt hur som helst!
    Jo, det vet jag egentligen. Brukar bara tänka på dem som finnar ändå, får väl mig att känna mig lite mindre äcklig, haha.
Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?