Inlägg från: Anonym (Fd tablett) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fd tablett)

    fler medicinmissbrukare här? jag ska sluta. hjälp..

    Här är en till fd missbrukare. Var tramadol för min del. Åt det i nästan 7 år, fick ett tag morfin i nästan ett år mot riktigt svår smärta. Den medicinen kunde jag sluta med rakt av utan minsta abstinens men just tramadolen hade jag hemsk abstinens. Slutade med tramadol 3 gånger under dom 7 åren och alla utom sista gången jag slutade var hemskt, abstinensen var vidrig. Aldrig mer tramadol! Stark gjort av sidor ts att lägga av med ditt missbruk.

  • Anonym (Fd tablett)

    Duktig, det låter bra att du bestämt dig:) Det kommer att bli tufft men du kommer att klara det bra. Glömde skriva att jag hade sömntabletter ett bra tag också och började sista vändan på 5 mg och efter ca 4 v behövde jag 10 mg så jag tog två för att kunna sova. Det blev några dagar med otroligt lite sömn och ytterligare ca 12 dagar med orolig sömn. Men mitt tips är att trappa ut försiktigt och inte sova eller vila under dagen för att försöka få in nattsömn. Lycka till:)

  • Anonym (Fd tablett)

    Kanske ska tillägga att det är 4 månader sedan jag slutade ta tramadol och idag inte alls har vaken abstinens eller något sug. Sömntabletterna slutade jag med för över 1 1/2 år sedan. Ca 2 månader före morfinet och efter att varit utan morfinet var jag tvungen att ta tramadol efter att ha försökt vara utan i 4 månader pga av mycket värk då jag har ett problem i ryggen som ger en rätt kraftig värk så jag har dock aldrig ätit bara för att utan verkligen behövt. Men tramadolen har det inte spelat någon roll blev beroende av den ändå. Kan inte äta den mer än i ca 3-4 månader utan att bli beroende av den. Anledningen till att jag slutade denna gång är att just nu kan jag inte äta den pga av riskerna, fast den stora skillnaden är att jag inte kommer att börja om med den när jag får då det är ett rävgift.

Svar på tråden fler medicinmissbrukare här? jag ska sluta. hjälp..