Inlägg från: Anonym (Starkt gjort) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Starkt gjort)

    fler medicinmissbrukare här? jag ska sluta. hjälp..

    Anonym skrev 2012-07-12 01:52:39 följande:
    är missbrukare. både alkohol o tabletter. När jag får tag i olika saker. som benzo, tradde, mofrin anfet, etc.. allt funkar.
    I morgon ska jag avgiftas. Kommer blir dagar av ångest, illamående och skit, o mina barn kommer vara med sin pappa som inte ens orkar med dom. för jag måste bli ren. Och nej! aldrig tagit i närheten av dom.
    Jag lider med dig fy fasiken vilken ångest du är jätteduktig :) Om du orkar får du gärna skriva vilken hjälp du får om vården är bra? får man tex någon medicin som hjälp att bli av med de värsta abstinensen och beroendet när man är inlagd? Jag är lite rädd för att bli inspärrad och inte få sova på 14 dagar och att inte få någon hjälp med det utan bara en klapp på axeln att jag ska kämpa på. Mitt problem är Tramadol jag mår kasst när jag slutar sover inte, grym oro ångest mm. Men har samtidigt många sjukdomar med svår smärtproblematik. Min läkare sa att jag behöver bli inlagd för att bli av med medicinen så vi kan sätta in en ny som funkar bättre på smärtorna.

    Nu bladdrade jag på lite sorry. Kämpa på ni alla i tråden ni är grymt duktiga :)
  • Anonym (Starkt gjort)
    gerd123 skrev 2012-09-15 13:44:50 följande:
    Jag bad inte om det utan jag blev helt enkelt så sjuk så jag hade inget val. Jag blev jättesvag och det stack i armar och ben och hjärtat slog våldsamt. Hade 102 i vilopuls när jag kom in till sjukhuset! Normal har jag runt 60. Benzo är benzodizeapiner (eller hur det stavas) och det är helt enkelt samlingsnamnet för en mängd olika lugnande piller.
    Vad får man för slags vård? får man någon medicin mot abstinensen ? Jag kan aldrig tänka mig att ligga inlagd med fruktansvärda abs i 3 - 4 veckor . Dessutom måste jag vara isolerad . Jag inte kan sova på minst en vecka så blir jag nog ännu sjukare i huvudet av att vara instängd om jag inte får någon annan medicin
  • Anonym (Starkt gjort)
    Anonym (jag med) skrev 2012-10-29 21:57:29 följande:
    Vet inte om denna tråd är aktiv fortfarande men jag skriver också för första gången jag är tablette missbrukare har problem med smärtproblematik och har gått på diverse morfin preparat i flera år till och från men jag har nu bestämt att jag ska sluta tog sista citodonet i går morse och har ett morfin plåster kvar med lägsta dosen söm jag tar bort om en vecka sen är jag helt fri.problemet är ju att jag fortfarande har ont men jag har gett mig fan på att jag inte ska ta nån mer tablett. Har varit frusen i dag och rejält dålig i magen men det kommer väl att bli bättre. Ni söm har kommit ur ett missbruk hur gör ni för att inte trilla dit igen?? Tror att jag ständigt komm er känna ett sug effter dessa tabletter
    När man har ont så är det nog skitsvårt att vara utan . Be om hjälp kanske av din läkare? du behöver inte säga att du är missbrukare utan att du vill sluta och se om du klarar dig utan smärtlindring så kanske han kan lägga in dig på sjukhuset, alltså om du blir riktigt dålig.

    Jag håller tummarna för dig
Svar på tråden fler medicinmissbrukare här? jag ska sluta. hjälp..