Inlägg från: äntligen36 |Visa alla inlägg
  • äntligen36

    Vi som plussade i juli-12!

    Hej, tänkte att här kan alla vi som plussat i juli samlas för att prata om allt som man vill prata om. Ja, självklart är även andra välkomna i tråden!

    För mig är det första barnet, men vore trevligt om alla oavsett hur många barn man har är med och delar med sig av sina funderingar, erfarenheter, tankar mm.

  • Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!
  • äntligen36

    Hihi, vad roligt att vi redan är tre stycken!

    Hoppas du får ett starkare imorgon 91jen!

    Sen hoppas vi på att alla små vill stanna kvar tills det är dags!

  • äntligen36
    satirnine skrev 2012-07-15 10:53:20 följande:
    Hej!
    Nu kommer jag också, så roligt att jag fick bli en del av den tråden jag suktat efter.
    Har precis testat mig och jag är gravid! Helt otroligt eftersom det är första försöket, har inte ens fått första mensen efter pillerstopp. Skrattande 
    Känner mig så skakig och nervös. Mår ännu mer illa nu än innan.
    Ska åka och köpa små strumpor och slå in i ett paket och ge till sambon när han kommer hem från jobbet.

    Någon som kan räkna ut när jag har BF?

    Tog sista pillret 22 juni.
    Hade starkast på ÄL stickan 4 juli.
    Sex 2,3 och 5 juli.
    BIM 16 juli. 

    Gravid 
    Hej!!! Vad roligt att se dig här! GRATTIS! Då var magkänslan rätt då, och inte konstigt att de andra testen var blanka och det du tog igår ett svagt svagt streck! hihi! Underbart att se det digitala eller hur?! (såg i den andra tråden) Tja, beräknad förlossning? Hur lång lutealfas tror du att du har? Har du kollad med hjälp av uträknaren här på FL?
  • äntligen36

    Kevin Molly: Grattis! Barn nummer 5, oj vad roligt! Så många skulle jag också vilja ha!

    Fru Rundberg: Jag håller tummarna på att det inte är spökstreck. Har du testat med de från testlagret tidigare och inte fått några streck, men fått ett svagt nu så tror jag det är plusGlad. Så var det för Satirnine igår tror jag, och gravid på digitalt idag! Kan ju såklart vara ett plus även om du fått spökisar förut.

    Teec: Grattis!! Ja, vad bra att du ska njuta. Det ska jag också försöka göra. Börjar vi oroa oss får vi peppa varandra.

  • äntligen36
    91jen skrev 2012-07-15 09:21:06 följande:
    Jag testade med testlagrets. Fick starkare positivt i onsdags och torsdags än idag! Förstår inte. Jag avvaktar i den här tråden ett par dagar till!
    Ja, avvakta, jag håller tummarna hårt för dig!
  • äntligen36

    LurvensFrö: ja, det minns jag ju! Inte exakt datum men. Välkommen hit!

    Jag åker på en liten roadtrip, ska "endast" åka dryga 100 mil för att köpa en husvagn. GladKommer tillbaka och kollar läget om några dagar. Då hoppas jag att ännu fler har plussat och hakat på här. kram så länge!

  • äntligen36

    Hej! Vad roligt att se att så många har fått plus under de dagarna jag inte varit här inne!! Grattis allihopa!!!

    Nu är jag tillbaka från en tur för att hämta hem en husvagn, och en tur för att umgås med min familj (syskon mfl). De första dagarna borta kunde jag inte låta bli att testa varje morgon. Kan liksom inte riktigt fatta det. Sen har det varit skönt att se en stegring på stickorna också. Läser att endel mår illa och så, urk, inte kul! Jag har varit lite illamående på förmiddagarna, men inte så farligt alls tack och lov. Trött är jag däremot.

  • äntligen36

     Hjärta Baby BF-Lista Baby Hjärta
    8/3 - Sajo0106, 25 år, Första barnet. 
    14/3-
     Thesss, 25 år, Andra barnet.
    16/3-
     OpenYourEyes, 26 år, Första barnet.
    20/3- Vilvarin, 30 år, andra barnet.
    21/3 - LurvensFrö, 28 år, Andra barnet.
    23/3- Kevin Molly, 33 år, Femte barnet.
    23/3 - 
    Norrlands08, 32 år, Första barnet.
    24/3
    - Äntligen36, 36 år, första barnet.
    26/3 -
     Satirnine, 24 år, Första barnet.
    27/3 -
     FruRundberg, 34 år, Femte barnet.
    28/3 - Charin84, 28 år, andra barnet. 
    28/3 -
    LiLoLaLa, 29 år, andra barnet
    30/3 -
     Jennass, 27 år, Tredje barnet.
    30/3 -  Angeliic, 24 år, andra barnet

  • äntligen36
    Hjärta Baby BF-Lista Baby Hjärta

    8/3 - Sajo0106, 25 år, Första barnet. 
    9/3 - ElinNas, 18 år, första barnet
    11/3 - Hoomlan, 20år, Andra barnet
    14/3- Thesss, 25 år, Andra barnet.
    16/3- OpenYourEyes, 26 år, Första barnet.
    20/3- Vilvarin, 30 år, andra barnet.
    21/3 - LurvensFrö, 28 år, Andra barnet.
    23/3- Kevin Molly, 33 år, Femte barnet.
    23/3 - Norrlands08, 32 år, Första barnet.
    24/3- Äntligen36, 36 år, första barnet.
    26/3 - Satirnine, 24 år, Första barnet.
    27/3 - FruRundberg, 34 år, Femte barnet.
    28/3 - Charin84, 28 år, andra barnet. 
    28/3 - LiLoLaLa, 29 år, andra barnet
    28/3 - linasld, 28 år, första barnet
    29/3 - LillaFrun79, 33 år i augusti, 3 barnet
    30/3 - Jennass, 27 år, Tredje barnet.
    30/3 -  Angeliic, 24 år, andra barnet
    31/3 - A0508, 27 år, Tredje barnet

    April 

    2/4 - Lovelyangel82, 29, andra barnet

    Så, nu har jag skrivit in dig LillaFrun79. Glad
  • äntligen36

    GRATTIS Jonie! Oj, vad roligt att se dig här!

    Ses på tisdag Satirnine! Skönt att du inte oroar dig.

    Jag är i vecka 6 (5+2) och jag berättade för min familj igår. Min bror med familj har varit här på semester, så de åker hem idag. Igår var mamma, pappa, syster och bror med familj samlade så vi passade på. Kändes tidigt och jag hade egentligen tänkt vänta. Men nu när vi berättat känns det så bra. Alla blev helt paff. Hihihi. Det roliga är att båda mina syskon (min syster har en dotter och min bror har en dotter och en son) båda har berättat om att de ska få sina barn hemma hos mamma och pappa när alla varit samlade. Ungefär samma tid också, alla tre är nämligen födda i mars. Lite kul tycker jag.

  • äntligen36
    Två döttrar och en son skrev 2012-08-03 10:06:12 följande:
    Mf här.
    Lycka till ni andra! 
    Åh, nej! Vad tråkigt! Kramar till er!
  • äntligen36

    Hej hej! Jag är också trött för det mesta och megatrött emellanåt. Blir som piggast på kvällen. Sen är jag lite lätt illamående rätt ofta också, men det är helt ok. När jag får riktigt illamående il, tänker jag på dem som har så hela tiden och kan inte förstå hur det funkar att jobba då. Ont i svanskotan har jag också, men det hade jag nog lite innan med. Så jag vet inte om det beror på graviditeten.

  • äntligen36

    Jag är i vecka 8+2 idag och på mig syns det ingenting. Men det är inte så konstigt heller då jag är rätt överviktig. Tror det kommer att dröja ett långt tag innan något syns. Men jag har tur och mår faktiskt riktigt bra, direkt jag mår lite lite illa så tänker jag på er som mår illa hela dagarna. Ni gör det så bra! Min barnmorska ringde igår och ville boka om min tid. Blev lite besviken då jag tycker att jag väntat nog länge, men då fick vi komma på fredag i veckan istället för onsdag nästa. Jag har inte varit på något hälsosamtal, utan det blir inskrivning direkt.

    Är det någon fler än jag som har svårt att tro att det är sant? Jag får hela tiden känslan av att jag inbillat mig allt ihopa. Min sambo bara skrattar åt mig och tycker att med tanke på alla tester jag gjort borde jag fatta det. Och visst, jag har testat många gånger.

  • äntligen36
    Thesss skrev 2012-08-15 19:05:19 följande:
    Jag är också överviktig men jag tycker magen står ut mer än tidigare... Kan liksom inte dra in den och dölja den som jag brukar ;)

    Jag har faktiskt inte ringt bm än (är i vecka 9+4) helt enkelt för att jag inte riktigt tror på det...
    Jag var på vul för 2 veckor sedan och såg hjärtat slå men eftersom jag inte har några direkta symtom så är jag beredd på missfall...

    Men om jag fortfarande inte fått någon blödning eller något om någon vecka så får jag ta tag i det ;)     
    Ja, jag känner igen mig i att jag inte kan dra in den så bra. Och direkt jag ätit lite fast jag varit jättehungrig så blir magen stenhård från under brösten och nedåt. Så visst, något känner jag ju, även om det inte är mycket. Kan även känna att det sträcker och drar i nedre delen av magen om jag vänder  mig snabbt om på natten.

    Oj, jag skulle inte ha haft sånt tålamod med att vänta med att ringa, men jag förstår känslan av att inte riktigt tro på det som sagt. Men vad roligt att ha sett hjärtat slå! Ja, jag håller tummarna för att du får ta tag i att ringa på nån vecka eller så. Det här ska ju gå bra! Glad
  • äntligen36

    Halloj alla, var ett tag sen jag var in här. Jag är i vecka 10+5 och har hunnit vara till barnmorskan två gånger. Lite förvirrad verkar hon men det känns ändå helt ok. Har för högt blodtryck och det känns ju så där, men får se vad som händer framöver. På tisdag så ska vi till specialistmödravården, för att få veta lite mer om KUB och även ställa lite frågor om viruset CMV. Barnmorskan trodde att vi skulle få göra ett VUL då, så jag håller tummarna för det. Och givetvis mest av allt att det står bra till där inne.

  • äntligen36

    Nu har jag varit på spec.mödra vården, blev inget ultraljud men vi fick lite svar och fick även veta att mitt blodtryck var inget att oroa sig över än. Sen tog vi beslutet att göra KUB, jag har varit den osäkra på det, min sambo har hela tiden velat men jag ville först veta vid vilken siffra som de erbjuder en att gå vidare. Barnmorskan sa att de VILL att man går vidare om man får en viss siffra, läkaren idag sa att vid en riska på 1:200 så erbjuder det en att gå vidare. Men var man ute efter ett fostervattensprov oavsett så skulle man säga det direkt. Jag känner snarare att jag INTE vill gå vidare. Inte ens på 1:200, men det beslutet får jag ta när jag gjort testet. Tog ett blodprov idag iallafall, och så blir det UL den 14/9.

  • äntligen36

    Kattflickan: oj vad skönt att höra! Förstår att lättnaden måste vart stor när du gick därifrån. Nu är det bara att sikta mot mars, klart ni ska ha tur hela vägen dit!

  • äntligen36

    Linasld: usch vilken hemsk läkare! Drömde om ditt läkarbesök efter jag läst vad du skrivit och det var riktigt otrevligt bara att drömma. Hoppas du slipper stöta på den personen igen!

    Angelic och thess; skönt att det såg bra ut för er på UL och kub.

    Jag var på KUB idag och fick se bebben, den sprattlade så fint och var enligt de mått den skulle Glad. Risken blev 1:4000 ungefär så det kändes ju helt underbart. Överhuvudtaget var det nog den häftigaste upplevelsen hittills i mitt liv. Underbart överhuvudtaget att allt verkade som det skulle och att det faktiskt fanns någon där inne!!! Har inte riktigt trott på det förrän nu.

  • äntligen36

    Halloj! Hur är det med alla här! Hoppas magarna växer och att alla mår bra.

    Jag har varit på RUL och allt såg bara fint ut, en lite fin krabat där inne!

    Däremot har jag lite trubbel med blodtrycket som är för högt, men hoppas att det inte ska blir så mycket högre så jag klarar mig utan medicin eller så.

    Sen har jag fått karpaltunnel syndrom i båda händerna, gick väldigt snabbt att det blev sämre från att jag börjat känna lite lite. Men har dock haft problem med detta redan innan jag blev gravid så det var väl ingen överraskning precis. Både mamma och syster har opererat båda händerna vid graviditet också, pga karpal...

    Fick iallafall en remiss idag för operation på torsdag nästa vecka, blev lite förvånad då det inte ens tittat på mina händer än...men ska ringa och kolla imorgon vad som är tänkt.

    Ha det bra alla!

Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!