Inlägg från: linasld |Visa alla inlägg
  • linasld

    Vi som plussade i juli-12!

    Hej på er!
    Plussade idag på bim och kan inte riktigt förstå det då jag har fått två ganska tydliga spökstreck tidigare i våras... men jag tror att jag vågar tro det den här gången så jag hoppar in här!! Tack sajo0106 för länken Glad

    Undrar hur jag ska räkna om jag har 28 dagars cykel och hade mens förra gången 22/6. Är jag i v. 4+0 eller vecka 5+0 eller hur blir det?

  • linasld

    Tack för era svar om vilken vecka jag är i! Har räknat ut bf men missade att även veckorna stod då ;)

    Det enda jag känner är att brösten ömmar och att jag helt plötsligt hatar lukten av vin och öl! En kompis blir bjuda mig på ett fint amarone-vin och jag hade sett fram emot det men när jag luktade på det fick jag kväljningar och fick springa ut och ta luft... Då fattade jag (och alla andra som var i näreten haha), testade två dagar senare :)

    Någon som vill lägga till mig på bf-listan? Funkar inte från mobilen :S

    28 år, bf 28 mars, första barnet!

  • linasld

    Tack! Haha ja vad kul, ser att vi är tre stycken med det datumet! :D

  • linasld

    Så dumt, när man väl får sitt efterlängtade plus börjar man istället oroa sig för mf :(

    Googlade på tecken på mf och fick upp att menstruationssmärtor i tidig grav kan vara ett tecken. Men visst är det väl ett vanligt graviditetstecken också?! Det trodde iaf jag och jag var glad över att det molade!

    Hur vet man om det är tecken på mf eller ett tecken på att allt är som det ska när det verkar kunna betyda både och?

    Åh, jag vill eg bara njuta av detta men kan inte släppa oron då jag har svag mensvärk till och från hela tiden!

    Nån som kan skaka vett i mig? ;)

  • linasld

    Ja jag tolkade också värken som nåt positivt men blev såklart nojig när jag läste att det kan vara tecken på mf... Typiskt att man ska hänga upp sig på det dåliga! Men som frurundberg skrev är det nog ifall man får väldigt ont och blöder man bör oroa sig. Ska försöka tänka så!

    Tänkte ringa mvc imorgon, är ju bara i v 4+3 men tänkte att det kanske är långa väntetider iom att det är semester.

    Jobbigt med illamående sajo, men jag tror du har rätt i att det ändå är ett bra tecken! Hoppas du inte har det alltför jobbigt bara :(

    Sj börjar jag jobba när jag går in i V8 så jag hoppas att inte illamåendet blir hemskt om det kommer ;)

  • linasld

    Tror du kan ringa till deras vanliga gynmottagning 031-3421367. Den är ju öppen dagtid och om inte annat så kan de ju koppla dig! Växeln kan också koppla dig om du ringer dit!

    Lycka till!

  • linasld

    Ska träffa mina föräldrar idag och vette sjutton hur jag ska kunna hålla mig från att berätta!! Hur tänker ni om det? Jag vet ju att risken för mf är stor såhär tidigt och man vill ju inte göra dem besvikna om det går åt skogen?

    Berättar ni tidigt eller väntar ni några veckor till? (V4+4)

  • linasld
    Angeliic skrev 2012-07-24 10:18:28 följande:
    Har berättat för min mamma - men det är främst för att jag har så många missfall i bagaget - behöver någon att älta all oro med   För alla övriga väntar vi efter KUB i vecka 12 som vi gjorde med dottern. 



    Vi ville vänta länge oxå men dagen innan jag testade positivt hade vi vänner hemma på middag, och när min kompis stack ett glas vin under näsan på mig fick jag springa ut därifrån... Så frågorna kom ju och jag kunde inte ljuga, försökte men fick så dåligt samvete så det gick inte :( så "tyvärr" vet redan alla mina tjejkompisar även om det inte var så jag tänkte mig.

    Så därför känns det extra dumt att inte berätta för min familj...

    Tyckte idén med tröjan lät riktigt kul!! :)
  • linasld

    Idag går jag in i vecka 6 (5+0)! Fy vad spännande och galet skoj detta är!! Är trött och har ont i brösten, molvärken kommer och går men mkt mindre än för en vecka sen när jag plussade. Har hört att v6 är en kritisk vecka så håller tummarna lite extra denna veckan :) ska på första samtalet hos bm om en vecka!

    Hoppas ni andra mår bra!

Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!