Inlägg från: Angeliic |Visa alla inlägg
  • Angeliic

    Vi som plussade i juli-12!

    FruRundberg skrev 2012-07-22 20:48:26 följande:
    J

    Det erbjuds gratis efter 35år men man kan göra det vilket fall och i vilken ålder. Fast då kostar det. Vet att in vissa kommuner så får man det gratis ändå men inte i alla.
    I vårt län erbjuds alla kvinnor KUB - helt gratis oavsett ålder Glad Gjorde det själv när jag väntade dottern - då 22 år gammal.
  • Angeliic
    A0508 skrev 2012-07-23 17:17:01 följande:
    Visst är det en härlig känsla!! fick oxå nyss bekräftat med ett CB. 
    Nu hoppas jag bara allt går lika bra som med de andra 2 barnen... har en utlandsresa bokad 9 nov och då kommer jag vara i v 22. Känns lite nervöst!!

    Tycker dock min mage är stor redan o så var den inte med de andra.. super svullen... 
    Hur ser era magar ut?
    Haha min mage är GIGANTISK nu på kvällarna. Svullnar upp något enormt framåt eftermiddagen/kvällen Tungan ute
  • Angeliic
    MS87 skrev 2012-07-23 19:38:36 följande:
    Jag hoppar in i tråden! Är 25 år, väntar nr 2 men bf kring 25 mars! Min mage är redan jättesvullen och kvällstid går det knappast att dölja - nån mer som är med om nåt liknande?
    Japp - väldigt uppblåst här! Känner mig som en ballong och gravid i vecka 20 - minst! Skrattande  
  • Angeliic

    Kul att du kom hit Jonie!! Solig Nu håller vi tummarna för oss! Glad

  • Angeliic
    linasld skrev 2012-07-24 10:17:10 följande:
    Ska träffa mina föräldrar idag och vette sjutton hur jag ska kunna hålla mig från att berätta!! Hur tänker ni om det? Jag vet ju att risken för mf är stor såhär tidigt och man vill ju inte göra dem besvikna om det går åt skogen?
    Berättar ni tidigt eller väntar ni några veckor till? (V4+4)
    Har berättat för min mamma - men det är främst för att jag har så många missfall i bagaget - behöver någon att älta all oro med Glad  För alla övriga väntar vi efter KUB i vecka 12 som vi gjorde med dottern. 
  • Angeliic

    På tal om att berätta -  har ni några roliga idéer att göra det på? 

    Vi hade tänkt köpa en t-shirt till dottern med texten "Jag ska bli storasyster" och lägga upp på facebook. Bara skriva typ - Fisungen i nya tishan - haha och se ifall någon hajjar till Flört 

  • Angeliic
    LiLoLaLa skrev 2012-07-24 12:01:16 följande:
    Precis så tänker vi också. Vi har berättat för de personerna som vi vet att vi behöver vara nära om det skulle hända något hemskt. Vi berättade igår. Då var jag i vecka 4 +3.

    Jag har förresten laddat ner babygruppens app "gravidkalender" till min iPhone. Kan rekommendera den. Sök på babygruppen på app store. Nu i vecka 5 tyckte appen bland annat att min partner ska göra frukost på sängen till mig. ;)
    Åh, den appen måste jag kolla upp! Glad
  • Angeliic
    A0508 skrev 2012-07-24 13:51:45 följande:
    Fick en tid 10 augusti med info om Hälsosamtal och info om KUB som är gratis här :))) 
    Ett steg närmare ;) 
    Härligt!

    Tänkte vänta till nästa vecka att ringa. Försöka få en tid när jag är i vecka 7+ så man kan se ifall hjärtat slår på tidiga vul Glad  
  • Angeliic

    Idag har jag haft molvärk från och till under dagen. Åkt på en förkylning också så min hals håller på att ta död på mig. Men ska inte klaga - varit så härligt väder! Legat på trädgården hela dagen med dottern!

  • Angeliic

    Det här med missfall.

    Det händer tyvärr. Har själv som sagt gått igenom 4 missfall - alla innan vecka 10 - MEN så har jag också en helt perfekt liten dotter på nu 17 månader. Man får försöka tänka positivt - och tro mig det är skitsvårt. Jag kan grubbla ihjäl mig på detta. Men man får försöka tänka på att man kan inte göra någonting för att förhindra ett missfall och allra oftast får man ju missfall just för att det är något fel på fostret. Då är det kanske "bättre" att man får ett tidigt missfall än att behöva ta det längre fram i graviditeten.

    Vi väntar barn! Inte missfall! Solig 


Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!