Inlägg från: jonie |Visa alla inlägg
  • jonie

    Vi som plussade i juli-12!

    Vilvarin hur har det gått för dig?? Håller tummarna att det går bra!! {#emotions_dlg.flower}


    ♥ BF 5 april 2013 ♥
  • jonie
    Vilvarin skrev 2012-07-31 18:29:24 följande:
    Det fanns en liten bebis i min mage! Och ett hjärta som slog. Läkaren mätte mig några dagar för kort mot vad jag är, så törs inte släppa oron helt, men följer upp med ultraljud hos barnmorskan nästa vecka. Blödningen trodde hon berodde på att nåt kärl spruckit eftersom livmodern växer så fort just nu. Bara att hoppas hon har rätt!

    Jo, mår helt galet illa och har försökt lita på att det är ett bra tecken, men man vet aldrig.. Ville hellre ha ett besked, positivt eller negativt, idag än att oroa ihjäl mig i 1,5 vecka till. MA brukar ju kunna börja lite smygande.
    Vad skönt!!! Försöka slappna av och andas ut lite nu! Skönt att få ett UL redan nästa vecka!
    Vilken vecka är du i?
    ♥ BF 5 april 2013 ♥
  • jonie
    Vilvarin skrev 2012-07-31 18:46:38 följande:
    Tiden nästa vecka fick jag av barnmorskan eftersom jag haft flera missfall förut, och nu blir den bra för att följa upp med. Jag är 6+5 idag.
    Ok. Vad skönt att du får extra koller i alla fall!!
    ♥ BF 5 april 2013 ♥
  • jonie
    linasld skrev 2012-08-01 10:51:03 följande:
    Verkar som att det var falskt alarm här, den bruna flytningen försvann fort och nu mår jag illa dygnet runt... Sjukt jobbigt med illamåendet men antar att det är ett gott tecken. Bävar inför att börja jobba nästa måndag, hur fasen ska det gå!
    Hoppas ni andra här mår bra!
    Vad skönt! Jag hade små ljusbruna flytningar under de dagar jag annars skulle ha haft mens. Ingen fara med sånt som tur är Glad Jag tänker likadant med att börja jobba igen! Men den här tröttheten och små-illamåendet undrar jag hur det kommer gå Tungan ute
    ♥ BF 5 april 2013 ♥
  • jonie

    Vad kul med en till lärare! Det är jag med Får ny klass i år så det blir mycket nytt. Hoppas jag får må ok :)

  • jonie

    Jag har jobbat på högstadiet i 4 år och ska nu ner och ta en 5:a... Oj oj, är smått nervös över hur det ska gå. Snacka om utmaning Våra ligister börjar 20/8 så det är skönt att få mjukstarta ett tag i alla fall


    ♥ BF 5 april 2013 ♥
  • jonie

    Fått tid för inskrivning nu, längtar!!! Surt att det är så långt kvar bara , 12 september Flört


    ♥ BF 3 april 2013 ♥
  • jonie
    Angeliic skrev 2012-08-03 12:57:00 följande:
    Jävla mobil haha - inte ekvation utan halv elva
    Haha, halv ekvation Skrattande Jo jag är med galet trött. Sen kasnek det är semesterslöhet också men jag sover som en stock, dag som natt. Igår sov jag normalt på natten, tog en timmes tupplur på förmiddagen och två timmars tupplur på eftermiddagen. Jag lär få lägga in powernaps när eleverna har rast när jag börjar jobba Flört
    ♥ BF 3 april 2013 ♥
  • jonie

    Usch jag fick snoront i svanskotan när jag fick missfall :/ Men det kan väl vara foglossning också, det kan väl komma rätt tidigt!

  • jonie

    Jag är glad att mitt illamående är överkomligt. Det kommer smygande lite smått då och då men jag har inte varit nära att spy nångång (peppar peppar).
    Har passerat den känsliga dagen 5+2 då jag fick mf i juni, känns skönt Vecka 7 på torsdag och räknar dagarna till inskrivning

Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!