• Rocket Mania

    Bjudna på bröllop - smörgåstårta??

    Hur vet ni att den är sunkig? Det finns ju folk som faktiskt kan laga mat

    Här är ett bra exempel på en fin restaurang som definitivt inte serverar sunkig smörgåstårta  http://smorgastarteriet.se/ 

    Personligen skulle jag nog inte vilja ha folk som er på mitt bröllop, det låter som ni har lite svårt att anpassa er

  • Rocket Mania

    Men om ni inte har råd och hellre lägger pengarna på en weekend är det väl bara att tacka nej. Kände dom till er inställning till det hela vill dom nog inte ha er där ändå!

    Vi brukar gå på bröllop för att det är roligt, vill vi äta en god middag går vi på restaurang  

  • Rocket Mania
    Anonym (*TS*) skrev 2012-07-15 12:48:15 följande:
    Det här är verkligen ingen konflikt för vår del! Glad Han håller med om att upplägget är lite märkligt (eller så är det vi som har andra referenser av bröllop) eftersom det ïnte är så han känner sin arbetskamrat. Men han åker gärna, han gillar ju sina arbetskamrater som också kommer, de jobbar på ett litet företag, bara 8 personer). Jag sa att jag helst stannar hemma, men han tycker det ser märkligt ut att komma utan sin familj. Och jag sa att jag väl visst kan följa med, fastän det känns skittråkigt. Bröllopet är i höst, så det är ett tag kvar till OSA. Min man sa att hans andra arbetskamrats sambo tyckte att det lät urtråkigt med barnkalas (ca 30 barn kommer), så förhoppningsvis får väl de resa själva Skrattande 
    Alltså, vad är ni för typer egentligen?

    Om nu de som ska gifta sig valt att ha ett bröllop som ser lite annorlunda ut än vad ni är vana vid, måste ni bete er som barnungar? "Barnkalas" för att det kommer barn? Ni beter er som barnungar så det blir ju lika mycket barnkalas utan de barnen.

    Jag fattar verkligen inte hur man kan vara så snäv i sin syn. Alla som inte är som ni är konstiga eller?
  • Rocket Mania
    Anonym (*TS*) skrev 2012-07-15 12:59:01 följande:
    Läs noggrannare, det var min makes arbetskamrats sambo som ansåg att det låter som ett barnkalas. Det är det inte jag som säger. Folk får ha vilka upplägg de vill, men jag vill inte flänga över halva landet och betala hotellvistelse för ett par vi inte umgås med. (Maken umgås med min make genom jobbet, men vi träffas aldrig som par)om det ändå inte känns lockande. Hade det varit någon timme ifrån oss så hade det inte varit samma grej.
    Jag såg vad du skrev men jag buntade ihop dig och din man med hans arbetskamrats sambo och undrade vad ni var för typer. Ok, det är kanske inte det vanliga upplägget för ett bröllop och ni måste inte gilla det. Att ni tycker det är roligt att garva åt det bakom deras ryggar tycker jag däremot är rätt fult. Gå inte på bröllopet om det inte är fint nog åt er, det är så otroligt enkelt.
  • Rocket Mania
    Anonym skrev 2012-07-15 13:57:07 följande:
    Det är helt OK, så länge man respekterar att det i andras värld kan förhålla sig på andra sätt.

    Några har uttryckt det som så: Om det inte är stort/fint nog, så gå inte! Precis så enkelt är det. Du får en inbjudan - du får veta förutsättningarna - och du får göra ett eget val utefter detta.
    Precis
Svar på tråden Bjudna på bröllop - smörgåstårta??