• Eris

    Bjudna på bröllop - smörgåstårta??

    Jag skulle inte ha åkt på bröllopet, om det inte var typ min systers bröllop, så jag förstår dig helt och hållet. Ska man lägga ner de pengarna och den tid det faktiskt tar att resa 80 mil så vill man ju att det ska vara god mat och roligt, och helt ärligt så lät inte deras bröllop speciellt skoj. Jag skulle inte ha åkt på bröllopet, om det inte var typ min systers bröllop, så jag förstår dig helt och hållet. Ska man lägga ner de pengarna och den tid det faktiskt tar att resa 80 mil så vill man ju att det ska vara god mat och roligt, och helt ärligt så lät inte deras bröllop speciellt skoj. Hade det varit i närheten kanske jag hade tackat ja och gått på vigseln, gratulerat och ätit lite tårta och gått hem innan 18 typ.

    Jag tycker dessutom att det är fånigt att de inte serverar alkohol, inte ens ett glas vin till maten liksom. Visst man kan ha kul utan alkohol, men är man så torr att det inte får förekomma på ens bröllop betvivlar jag starkt att just det tillfället skulle vara ett av dem.

  • Eris
    Eris skrev 2012-07-15 01:34:30 följande:
    Jag skulle inte ha åkt på bröllopet, om det inte var typ min systers bröllop, så jag förstår dig helt och hållet. Ska man lägga ner de pengarna och den tid det faktiskt tar att resa 80 mil så vill man ju att det ska vara god mat och roligt, och helt ärligt så lät inte deras bröllop speciellt skoj. Jag skulle inte ha åkt på bröllopet, om det inte var typ min systers bröllop, så jag förstår dig helt och hållet. Ska man lägga ner de pengarna och den tid det faktiskt tar att resa 80 mil så vill man ju att det ska vara god mat och roligt, och helt ärligt så lät inte deras bröllop speciellt skoj. Hade det varit i närheten kanske jag hade tackat ja och gått på vigseln, gratulerat och ätit lite tårta och gått hem innan 18 typ. Jag tycker dessutom att det är fånigt att de inte serverar alkohol, inte ens ett glas vin till maten liksom. Visst man kan ha kul utan alkohol, men är man så torr att det inte får förekomma på ens bröllop betvivlar jag starkt att just det tillfället skulle vara ett av dem.

    Hmm, blev lite dubbelt.
  • Eris
    Anonym skrev 2012-07-15 01:39:28 följande:
    Så att göra något för din man/sambo, som han verkligen vill göra, är uteslutet för dig?

    Nej varför skulle det vara det? Jag gör mycket för min man men långt ifrån allt. I det här fallet tycker jag det är lätt att lösa så att båda blir nöjda, han åker och jag stannar hemma.
  • Eris
    Anonym skrev 2012-07-15 01:57:55 följande:
    Ts skrev att mannen vill att de alla åker.... Så på vilket sätt gör ts något för sin man om hon inte ens kan föölja med på ett bröllop, som mannen vill, när det inte kostar henne något mer än en nykter kväll?

    Jag har aldrig påstått att TS gör något för sin man genom att inte följa med. Självklart bör man göra saker för varandra i ett förhållande men i det här fallet ser jag faktiskt ingen anledning för TS att göra det. Nu har TS själv skrivit att hon kan tänka sig att följa vilket jag tycker är snällt av henne och jag ser såklart inget fel i det. Men utgår jag från mig själv så hade jag tänkt att om min man såg fram mot bröllopet och tyckte det var roligt att åka, så skulle han antagligen tycka att det var roligt oavsett om jag följde med eller inte. Tyckte han inte att det var roligt om jag inte följde med så är nog inte bröllopet någon stor grej för honom och då kan vi lika gärna hitta på något annat istället. Med det inte sagt att jag aldrig följer med min man på grejer som jag inte tycker är så roliga och tvärt om, men hade vi varit med om liknande hade det här antagligen inte varit en av de gångerna.

    Vad då inte kostar henne mer än en nykter kväll? Bröllopet ligger 40 mil bort, det innebär en resa på 80 mil och övernattning på hotell. Det är typ en hel helg som går bort.
Svar på tråden Bjudna på bröllop - smörgåstårta??