• Anonym (Uhm)

    Bjudna på bröllop - smörgåstårta??

    Man går väl på bröllop för att fira de som gifter sig och dela deras dag? Är maten och festen det som är viktigt och inte duger för er, varför då åka? (Och presenten behöver väl inte nödvändigtvis vara dyr heller. )

  • Anonym (Uhm)

    Känner man dom så dåligt får man väl bara tacka nej. Jag åker inte på en massa bröllop för att få god mat eller för att festa, jag åker på bröllop för att se människor jag tycker om gifta sig. För mina kompisar skulle jag lätt åka 40 mil även om det bara skulle innebära själva vigseln. Smörgåstårta är väl dessutom minst lika mättande som annan "finare" mat.

  • Anonym (Uhm)
    Frontline skrev 2012-07-15 01:05:02 följande:
    Ja du TS jag håller med dig, men är visst en av dom få.. Vilka jävla torrbollar det finns
    Livet är underbart när underlivet är bart :)

    Justja, nykterister är torrbollar. Alkohol är roligt och festligt och det enda rätta. OBS ironi.
  • Anonym (Uhm)
    Whitetrash86 skrev 2012-07-15 01:18:05 följande:
    detta är som sagt MIN åsikt men det  kommer ju ingen som dricker alkohol framför sina barn förstå och hoppa på mig direkt =D så jag stänger ner nu och lägger mig för att sova och om det nu är någon som verkligen verkligen verkligen måste säga något till mig och vilja ha svar ber jag er göra detta genom PM. MEN jag anser det ja... alkohol påverkar ens förmåga att exp. uppfatta saker i tid, och detta gäller även SMÅ mängder.. och med barn i närheten så ska man fungera till 100% sen anser jag inte att barn ska behöva vara i närheten av alkohol överhuvudtaget... inte undra på att 12-13 åringar sitter och super sig fulla på en park bänk om mamma och pappa sitter och pimplar öl i soffan framför näsan på dom.

    Håller med. Minns dessutom att jag som liten tyckte det var obehagligt hur snabbt folk blev annorlunda när de drack.
    Frontline skrev 2012-07-15 01:18:47 följande:
    Enda rätta skrev jag inte men det underlättar för många att ha det roligt om det finns alkohol...
    Whitetrash86 skrev 2012-07-15 01:11:48 följande:
    jag är vuxen och dricker bara läsk... skulle aldrig få för mig att förtära alkohol och det är väl ganska solklart att man inte dricker alkohol (om än lite) när man har barn i närheten?
    Vad är det som är solklart med det? Kan du inte hantera alkohol fast det finns barn i närheten förstår jag, men då ska du inte dricka alls det finns faktiskt dom som klarar av att dricka även om det finns just barn med i bilden.
    Livet är underbart när underlivet är bart :)

    Reagerade bara på kommentaren om torrbollar. Något man hinner höra både en och två gånger när man valt att inte dricka. Och att pressen ska finnas att bjuda på alkohol vid bröllop och att det annars är tråkigt eller liknande.
  • Anonym (Uhm)
    Frontline skrev 2012-07-15 01:36:06 följande:
    Att du väljer att inte dricka respekterar jag men just torrboll var inte riktat mot dig. Men ett bröllop utan alkohol existerar knapp 2012 det är bara så, och den som inte vill dricka av andra orsaker gör ju inte det, men dra inte in att man inte ska dricka bara för att det finns barn i närheten..
    Livet är underbart när underlivet är bart :)

    Fast det med barnen gör det ju bara mer förståeligt tycker jag. Är knappast ensam som barn som upplevt det obehagligt i situationer där vuxna dricker. Bara skillnaden i människors beteende t.ex.
  • Anonym (Uhm)
    Frontline skrev 2012-07-15 01:46:47 följande:
    Att du finner det obehagligt gör ju inte att alla andra måste avstå eller hur... I min vänskapskrets, släkt, vänner, kompisar så känner jag inget barn som någonsin har farit illa av att vuxna dricker alkohol... Du är mer en välkommen till våra nyårs/midsommarfester mm där både barn och alkohol kan vara tillsammans utan att nån far illa..
    Livet är underbart när underlivet är bart :)

    Jag for inte illa. Jag känner folk som for illa pga vuxna som drack. Det jag menade är att det finns barn som tycker det är obehagligt. Det är inget barn kanske delar med sig av..det gjorde inte jag när jag var liten. De på bröllopet anser antagligen att barn och alkohol inte ska "blandas". Jag menar bara att jag förstår den anledningen.
Svar på tråden Bjudna på bröllop - smörgåstårta??