Inlägg från: Anonym (Linda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linda)

    Bjudna på bröllop - smörgåstårta??

    Det skulle vara intressant att veta hur många av er som tycker att bröllopet låter snålt och tråkigt som skulle ha skrivit och förfasat er om tråden istället handlat om ett bröllop med kuvertavgift?

    Här handlar det om ett par som faktiskt gjort som de flesta brukar hävda att man "ska" i trådar om bröllop; de har rättat mun efter matsäcken och bjudit på en nivå som de har råd med och så duger inte det heller! Det ska f*n vara brudpar när man läser i trådar här.

    TS, kan du inte acceptera brudparets planer för vad de faktiskt vill bjuda dig och din familj på, stanna hemma! Brudparet får en trevligare dag om de slipper tråkiga, otacksamma gäster.

    Och vad gäller bröllopspresent, finns ni verkligen som ställer presentkostnad i relation till förväntad bröllopsfestskostnad? "Åh, bröllop på slott- då blir det en dyrare gåva".

    Shit, där kan man verkligen snacka om snikenhet! Jag ger bröllopspresent mer utifrån relation till brudparet, min mini-nivå är typ 500 kr och till nära vänner/släktingar ger jag mer.

  • Anonym (Linda)
    Tonårsmamman1 skrev 2012-07-15 09:52:56 följande:
    Vem är du, en bröllopspolis?



    Nä, med den attityden är det nog bara nån med pinnen så långt uppstoppad i *** att den gått upp och gjort skador i huvudet...
  • Anonym (Linda)
    Mary2940 skrev 2012-07-24 13:57:26 följande:
    Haha "snofsbröllop"! Håller med dig om att upplägget låter vansinnigt trist! Radhuslokal och trist smörgåstårta.... Inte festligt precis! Var tidigare frikyrklig och vet inte hur många såna här bröllops"fester" jag genomlidit.  Det handlar inte om att man inte tycker om brudparet eller uppskattar att få vara med och fira deras dag - det är bara upplägget som är trist! Tycker JAG och tydligen TS men det betyder inte att alla andra måste hålla med...

    Men tycker man det låter trist så tackar man artigt nej-behövs ingen anledning till det. Tackar man ja är det ju verkligt oförskämt att säga att man "lidit sig igenom" festen. Vad jag vet är en inbjudan till fest, bröllop ellet annan, inte en inkallelseorder och vuxna människor får väl ta ansvar för sig själva och inte komma och klaga efteråt/när man tackat ja till att delta!
  • Anonym (Linda)
    Mary2940 skrev 2012-07-25 09:34:44 följande:
    Det jag menar är att just då tänkte jag inte på det, eftersom alkohol och dans knappast hörde hemma i våra kretsar, men jag tycker andra sorters bröllop är så mycket trevligare om jag jmfr nu i efterhand. Det jag syftade på när jag sa "genomlidit" var själva upplägget, inte umgänget med bröllopsparet eller andra gäster. Dessutom "klagar" ju TS innan festen, inte efteråt... 

    Nja, om jag läste rätt har hon/de tackat ja, och i så fall tycker jag inte att man ska klaga. Det är som sagt en inbjudan de fått och inte en order. Gillar man inte upplägget tackar man nej, det anser jag vara artigast. Har f.ö. också deltagit i några frikyrkobröllop, alla trevliga på sitt sätt och vissa med både dans och vin -så det kan nog va olika även i de kretsarna.
Svar på tråden Bjudna på bröllop - smörgåstårta??