• Cantaton

    Marsbebis 2013

    Mixxa, haha, ja, visst går det långsamt! Jag kom på mig själv tidigare idag med att på Lilla snigel-melodin sjunga något i stil med "Lilla bebis väx nu till, väx nu till, väx nu till, lilla bebis väx nu till, för vi vill ha dig".  

    LinnV, va? Jag har också blivit tipsad om Postafen - och så innehåller det laktos?!?! Men är det mycket laktos då? Jag kan få i mig lite utan att det gör något. Behöver du undvika helt?

    melwin11, grattis till plus och välkommen hit!

    Elsima, åh, grattis efter allt kämpande och välkommen hit! Jag hade symptom och var övertygad om att jag var gravid redan innan jag kunde testa!

    Erya, ååååh, glassbåt!! Nu blev jag ju toksugen på det. (Eh, ja, laktos....hmm )

    Lalill, vad får dig att tro att det är en pojke?

    Vill för övrigt berätta att min sambo är så söt. Han har mer orolig än jag över blödningarna jag haft. Den första natten (i fredags) kunde han knappt sova för att han var så orolig. Sötnosen!!

     
  • Cantaton
    satirnine skrev 2012-07-22 13:54:45 följande:
    Ja men visst är det så. :)
    Precis som du säger kan man inte styra mycket över det. Kroppen stöter bort det som är "fel".
    Hoppas du kan fortsätta njuta. :)
    Det tror jag att jag kan

     
  • Cantaton
    Längtanefterbebis skrev 2012-07-22 14:57:20 följande:
    Hej! Tänkte hoppa in här om det är okej :)? Plussade i torsdags och väntar en liten marsbebis :) beräknat är ungefär 27 mars :) längtar som bara den! Är mitt första egna :) har en bonusdotter på snart 2 :)
    Välkommen
  • Cantaton
    EnStoltMamma skrev 2012-07-22 22:51:16 följande:
    Imorgon blir det läkaren för min del..:/ inte alls mått bra idag.. Låg i sängen/soffan hela dagen förutom när jag va på toa och åt.. När jag reste mig upp ur soffan nu på kvällen kände jag mig lite yr och när jag kom upp till sovrummet vek sig benen och jag svimmade!:( slog i huvudet lite men annars gick det bra.. Men känner mig verkligen inte pigg.. Vad kan va fel? Finns det någon risk att jag blir sjukskriven? Vi har riktigt dåligt med folk på jobbet så är massor att göra så att jag skulle bli sjukskriven vet jag inte hur det skulle funka:/ samtidigt som det är riktigt tufft att jobba i affär när man har dåligt personal.. Hade mycket väl behövt 3-4 dagars vila men vet inte om detta är skäl nog till en sjukskrivning?
    Du kanske har järnbrist?
  • Cantaton
    EnStoltMamma skrev 2012-07-22 23:11:27 följande:
    Möjligt att det är järnbrist.. Men såhär tidigt? Minns att jag hade det sist men det började i typ v 18 och höll i sig till förlossningen.. Jag har verkligen varit riktigt kass efter att jag gjorde ett 14 timmars pass på jobbet igår.. Fick lägga mig på golvet i personalrummet i igår för att jag va så yr och idag har det varit ännu värre! Varit yr hela dagen men blev helt förvånad över att jag svimmade.. Antagligen behöver jag bara vila men eftersom jag bara jobbar extra på detta stället så förlorar jag massor av pengar:/ så får hoppas jag slipper det och blir bättre!:)
    Men det där låter inte alls bra! Gå till doktorn och kolla dina värden ordentligt.
  • Cantaton
    Sparriss skrev 2012-07-22 23:30:36 följande:

    ...och en sak till. Har ni testat den här "pojke eller flicka"-uträknaren (eller vad man ska kalla den) här på FL? :) Ni med barn sedan innan, har ni testat efter att barnet/barnen är födda? Det hade varit så roligt att se om det stämmer lite eller bara är en rolig grej (som det absolut troligast är, haha). Det stämde på mig och min lille pojk när jag testade i efterhand men det är säkert bara ren flyt :)


    Enligt den skulle vi få en flicka. Men återstår till mars att veta om det stämmer  

    LillyJk, jag kan sova - massor. Men är leds på att må illa hela tiden och inte kunna göra så mycket av mina dagar... 
  • Cantaton
    HejAlice skrev 2012-07-23 00:42:23 följande:
    Är det nån mer som börjar få tro ha byxor? Jag är i vecka 9 :O
    Jag gick ner 10 kilo i våras och fick så må ha komplimanger för det och behövde nya kläder. Nu kan jag ha mina gamla byxor igen :( fast jag har bara gått upp 1-2 kilo.

    Usch. Känns som att folk kommer tänka, "jaha, hon har gått upp alla kilona igen som hon gick ner." innan de vet att jag är gravid :/
    Det fick jag rätt tidigt. I vecka 5 gick knappen i byxorna och sedan har jag förblivit toksvullen
  • Cantaton
    Lilly Jk skrev 2012-07-23 13:43:05 följande:
    Idag är ännu en hopplös dag.
    Mår riktigt kasst och ligger i princip nerbäddad.
    Hade just ett utbrott som resulterade i att sambon snabbt som sjutton
    fick springa ner på ICA och köpa en påse Fizzy Bublizz, har dille på just dom.
    De sura godisflaskorna som är blå och rosa :)

    Har smällt i mig ett tiotal nu och illamåendet kommer smygande.
    Hur sjutton ska jag kunna orka bli människa egentligen!? xD
    Såna har jag också varit sugen på. Fast jag ska nog avstå för mycket godis. Igår var jag hos mamma och jag fick absolut inte dricka något annat än vatten - läsk är alldeles för sött för mig nu menar hon. Hon är orolig att jag ska få diabetes i samband med graviditeten... Men jag har å andra sidan levt på vatten senaste månaden, så det är inget problem. Men godis har jag inte avstått i samma utsträckning.
  • Cantaton
    Evsi skrev 2012-07-23 15:45:04 följande:
    Åh nej jag blöder. Dax för mitt 5e missfall kanske?
    Åååh! Blöder du mycket?
  • Cantaton
    Fridzl skrev 2012-07-23 15:54:21 följande:
    Håller tummarna för att så inte är fallet!

    Någon som vet var man kan köpa en temp? På apoteket? Jag hade feber inatt, svettades så att både hår och sängkläder var genomdränkta. Sen avtog den och jag frös ihjäl istället :( Vill köpa hem en temp så jag kan hålal koll på min temperatur.
    Ja, det finns på apoteket.
Svar på tråden Marsbebis 2013