Inlägg från: Snigelkott |Visa alla inlägg
  • Snigelkott

    Aprilbebis 2013

    Hej alla! Jag har följt tråden sen jag plussade i v 4-5, är i v 14 nu. BF 1 april. Jag bor i Sthlm och min BM tog blodprov för att kolla sköldkörteln med motiveringen att jag har BMI 30. Det var på gränsen för om hon skulle ta eller inte så jag har fått för mig att de bara testar oss tjockisar - i alla fall i Stockholm. Nu är det bara ett par veckor kvar sen är vi väl alla på den säkra sidan om v 12? Ska bli mysigt att diskutera sparkar, bebiskläder och bilbarnstolar :D Hoppas ni står ut med ännu en i tråden, hysteriskt många redan nu...


    Jag är inte intresserad av att bråka.
  • Snigelkott
    NicoDylansMamma skrev 2012-09-26 16:45:42 följande:
    Snigelkott välkommen!

    Tack! :D
    Jag är inte intresserad av att bråka.
  • Snigelkott
    z86a skrev 2012-09-26 16:56:47 följande:
    ja men då har du och jag samma BF =) 

    Oh vad skojigt! Var bor du? Jag tror dock att jag kommer bli flyttad ett par dagar in i april på rul, vul och kub-ul har indikerat det.
    Jag är inte intresserad av att bråka.
  • Snigelkott
    babben87 skrev 2012-09-27 09:54:38 följande:
    Jag har KUB på onsdag nästa vecka men envisades såklart o hjälpa min bror att flytta härom dagen vilket resulterade i magsmärtor o en mindre brunaktig blödning, så nu blev det en akuttid kl 13 o hoppas allt ser fint ut! Till råga på allt åkte sambon på pojk-fiskeresa idag o kommer inte hem förns söndag kväll. Hoppas jag kan lyckas få med mig någon in bara! Usch vad orolig jag e.. :(

    Oj vad jobbigt! Speciellt att inte ha sambon med sig! Jag har också haft lite bruna blödningar med diffusa smärtor både innan och efter kub-ul där allt såg bra ut. Vågade inte kontakta vården av rädsla för att bli bemött på samma sätt som jag blivit hittills (då helt utan anledning) av både läkare och BM: att unga tjejer läser för mycket på internet och oroar sig i onödan. Då är jag ändå ungefär så o-orolig man kan vara, de bara öser sin galla om internetforum över mig. Att det står på 1177 att man SKA söka akutvård har ännu inte lyckats övervinna oron över att bli bemött som en hysterika. Intalar mig istället att de bara skulle säga att allt är normalt.
    Jag är inte intresserad av att bråka.
  • Snigelkott
    Kristiakristall skrev 2012-09-27 10:08:22 följande:
    Hej tjejer! Nu är jag hemma igen från VUL:et och allt såg jättebra ut. Hjärtat slog och bebisen rörde på sig Det bästa av allt är att jag blev framflyttad så nu är jag redan i vecka 14 och nytt bf är 1 april. Ska lägga upp en bild på korven i bildtråden Håller tummarna för er andra som ska in och kika i dag!        

    Hurra vad bra att allt såg bra ut! Har också BF 1 april, än så länge. Tror jag kommer bli tillbakaflyttad några dagar på RUL. Men det är så få barn som kommer på utsatt dag ändå, så det känns inte så noga. :)
    Jag är inte intresserad av att bråka.
  • Snigelkott
    Snigelkott skrev 2012-09-27 10:27:28 följande:

    Oj, så tokigt det blev...
    Jag är inte intresserad av att bråka.
  • Snigelkott

    Oj, det var längesen jag var här inne och tittade! Grattis alla som redan fått sina bebisar (det är ju inte ens april än!), vissa av er känner jag igen från i höstas :) Sitter också och väntar, väntar, väntar. BF på torsdag, så sex dagar kvar. Är mest inomhus eftersom jag har sån foglossning att det är ganska plågsamt att ta sig ner för alla trappor och sen ut nånstans, men idag ska jag ut och köpa lite påskgodis! Blir lite knäpp av att bara sitta hemma och vara isolerad annars. Maken jobbar idag, passar på att ta jourhelger nu innan bebisen. Och jag väntar vidare...

  • Snigelkott

    2 dagar till BF. Ska till BM imorgon, hade hoppats föda innan dess (vi får väl se vad som händer inatt...). Har haft ont i huvudet de senaste dagarna så det känns bra att hon ska kolla blodtryck och så. Vilar ungefär så mycket som det är mänskligt möjligt. Är uppe ur sängen 5-6 timmar om dagen. Tröööött på att vänta och har upp till två veckors väntande kvar, drygt!

  • Snigelkott

    BF idag. Vad ska man hitta på idag, tro? Kan tycka att vattnet kan få gå så att värkarna startar för de verkar inte så sugna på att dra igång av sig själva.

Svar på tråden Aprilbebis 2013