Inlägg från: Perpen |Visa alla inlägg
  • Perpen

    Kattmat

    Jag hoppar in här med. :) Har två kissemissar hemma som oftast får äta Royal canin för långhåriga katter (med undantag för fattiga månader). Är det bra kattfoder eller är det också skit? Själv har jag ingen aning så det skadar ju inte att bli lite utbildad. :) De får blötfoder då och då men inte särskilt ofta och när de väl får så brukar jag köpa Sheba, är det okej eller borde man byta? Verkar finnas många märken jag inte ens hört talas om..? 

  • Perpen
    nemo1 skrev 2012-07-26 19:18:33 följande:
    RC innehåller massor med spannmål och de lever endast kvar pga sitt namn. Köp tex Eukanuba istället, fick bäst i test. Och gå inte på detta med att köpa speciell mat för långhåriga, kastrater, light och dyl. bara ett försäljningknep. Köp vanligt vuxenfoder. Mjau i tetra är en av de bästa sorterna och går att köpa i alla mataffärer. Ge katterna blötmat varje dag istället då det är betydligt bättre än alla torrfoder.
    Oj där ser man, det hade jag ingen aning om, tack för svaret, dags att byta foder då. :) Fast ang. blötfoder har jag fått höra att man mestadels ger det för att katter är dåliga på att förse sig själva med vätska men mina katter dricker vatten med jämna mellanrum hela dagarna.
Svar på tråden Kattmat