Inlägg från: FrökenKanSjälv |Visa alla inlägg
  • FrökenKanSjälv

    Kvinnligt perspektiv på noll sexlust efterlyses

    Min erfarenhet av obefintlig sexlust kommer från ett långt avslutat äktenskap. Jag hade ingen lust alls de sista åren, försökte ställa upp då och då för husfriden men hade hellre varit utan. När jag började fundera i banorna av skilsmässa för att jag kände att vi hade vuxit ifrån varandra så insåg jag att min obefintliga sexlust berodde på att jag inte ville ha sex med just min man.

    Jag hoppas naturligtvis att det inte är det som är ert problem. Men jag tror att det är lätt hänt att man börjar se varandra mer som vänner eller som Familjen AB istället för som ett älskande par. Och då är inte steget långt till att man slutar tända på varandra.

  • FrökenKanSjälv

    Ett tips för att börja tänka på sex är böcker. Det finns gott om tantsnusk i pocketform, tex har Harlekin en egen serie för erotiska romaner. Och har man väl börjat tänka så blir man snart sugen!

  • FrökenKanSjälv

    Jag har haft hormonspiral i snart 20 år och sexlusten har varit både hög och låg och hög igen under tiden så för mig påverkar den inte. Det som påverkar positivt är att jag inte har någon mens att ta hänsyn till, alltså tycker jag att den är bra för min lust.

  • FrökenKanSjälv

    Egentligen behöver ju ingen ändra sig, men resultatet blir då att man behöver gå skilda vägar för att båda ska få leva nöjda.

    Det är väl den som inte är beredd att ge upp relationen som får ändra sig. Antingen tycker den med mycket lust att relationen i sig är viktigare än att få älska med sin älskade och då får h*n ändra sig. Eller också vill den med lite lust stoppa partnern från att lämna relationen och då får h*n ändra sig.

  • FrökenKanSjälv

    Ts, hur känner din fru inför det faktum att du sitter på internet och letar efter medicinska förklaringar? Om min man gjorde så så skulle jag bli vansinnig. Det är en sak att vara engagerad, men det här inkräktar på integriteten.

    En annan sak jag tänker på när jag läser dina inlägg är att du (med goda avsikter) tar på dig hela ansvaret för att lösa ert gemensamma problem. Det brukar resultera i att den andra parten släpper taget och inte engagerar sig alls. Skulle du kunna lägga upp problemet på bordet och så låta henne komma med förslag på åtgärder? Så att hon börjar engagera sig och faktiskt ta lite ansvar för situationen.

  • FrökenKanSjälv

    Jag som jobbar inom läkemedelsbranschen vet vilka extrema krav vi har från myndigheterna. Vi inspekteras av flera olika länder varje år och allt vi gör dokumenteras och granskas in i absurdum. Men då kan kunderna lita på att medicinen faktiskt innehåller rätt saker och enbart rätt saker.

    Om man köper via internet får man vara beredd på att medicinen innehåller både det ena och det andra (inga kontroller på att kärlen är diskade mellan olika substanser tex) eller att den aktiva substansen inte ens finns med. Jag tänker inte döma någon som handlar via nätet, jag vill bara att ni är medvetna om riskerna.

Svar på tråden Kvinnligt perspektiv på noll sexlust efterlyses