• Anonym

    Kvinnligt perspektiv på noll sexlust efterlyses

    Jag tänker på om hon har något hormonellt preventivmedel vilket kan vara rena döden för oss kvinnor vad sexlusten beträffar.

    Jag tänker även på om du är duktig på att ge komplimanger, visa ömhet osv utanför sexuella situationer? Tar hon hand om sig själv, köper snygga kläder etc? Får ni egentid? Åka bort en helg?

  • Anonym
    Anonym (Kvinna) skrev 2012-08-02 16:37:10 följande:
    Håller med dig om att det faktiskt är mest upp till den som har problem med sin lust (eller rättare sagt olust) att ta tag i problemet. 

    Det var även en bra fråga om hon faktiskt VILL få tillbaka sin lust. Jag blev liksom väldigt bekväm i att inte ha någon sexlust (typ "Varför äta om man inte är hungrig?") och gjorde inte så mycket för att försöka öka den. Inte förrens min sambo verkligen uttryckte att det var ett mycket allvarligt problem för honom och att han hade svårt för att se en framtid tillsammans om det inte snart skulle få en lösning. Det var först då jag började fundera igenom på djupet hur det kom sig att jag inte var sugen längre och vad som skulle kunna ändra på det.

    Men frågan är varför den med olust ska ändra på sig? Varför kan inte den med lust ändra på sig? Det är ju trots allt den med lust som ser det hela som ett problem.
  • Anonym
    Anonym (WTF) skrev 2012-08-02 16:42:30 följande:
    Kemisk kastrering alltså för den med lust att ligga .....;-p

    /K 

    Jag vet inte vad det finns för metoder, men jag tycker det är dumt att den med ingen lust/minst lust alltid ska behöva ändra sig. Den med minst lust måste väl kanske proppa i sig läkemdel också så vad är skillnaden?
  • Anonym
    Madick skrev 2012-08-02 16:54:11 följande:
    Det är väl snarare den som ändrar spelreglerna som skulle behöva hitta tillbaka till ursprungsläget. Om båda hade hög lust i början, den ena fortsätter ha samma lust och den andra minskar till i princip noll, varför ska den som var sann i början ändra på sig?

    Den som inte har någon vidare hög lust eller någon alls, varför inte upplysa om det innan förhållandet blir så allvarligt? 
    Den som tror att spelreglerna aldrig kommer att ändras i ett förhållande måste vara naiv! Det är väl ingen som har lika mycket sex som man hade under föräskelsperioden som man har efter 10 år i förhållandet.
  • Anonym
    Anonym (förlorade ägg) skrev 2012-08-02 22:01:49 följande:

    De hade jag tyckt varit alldeles i min smak. Typ drömscenario.
    -Innan mina hormonproblem började...

    Nu skulle jag bli förbannad och irriterad. Näst intill äcklad.
    Faaan så tråkigt det är att inte vilja ha sex. Skrikandes
    Fast det beror ju på det där, jag tycker inte det är tråkigt att inte vilja ha sex (har ingen lust) och det beror väl på att jag aldrig får orgasm vid sex, det ger mig liksom inget. Jag onanerar hellre, det är såååå mycket skönare.
  • Anonym
    Anonym (förlorade ägg) skrev 2012-08-02 22:09:06 följande:
    Jag får inte heller orgasm, utan att fixa det själv, men det har inte varit ett problem för mig.

    Men jag älskar min man, tycker han är läcker och sexig och vacker, älskar när han tar i mig med sina sköna varma händer. Älskar hans muskulösa kropp och hans okynniga flin.

    Men inte fan blir jag kåt. Noll gensvar.

    Varför får du inte orgasm med din man? Min man tycker inte om smeksex eller oralsex, och som majoriteten av kvinnorna måste jag få klitoris stimulerad för att kunna få orgasm. Men det blir bara in-och ut för oss när vi har sex och det kommer jag inte av. Jag brukar smeka klitoris själv, men hinner aldrig då han är snabb av sig, så har gett upp.
  • Anonym
    Flisan79 skrev 2012-08-02 22:30:43 följande:
    Oj, att komma är ett krav för mig. Annars kan jag skita i det rent krasst. Känns som att få lukta på god mat men inte få smaka typ.

    Jag måste också hjälpa till och han får lov att vänta tills jag är klar. Vilket han gärna gör även om det ibland krävs lite att han håller sig.

    Få kvinnor kan komma av endast penetrering.

    Jag vet att få kvinnor kan komma av endast penetrering, det är därför jag inte har lust att ha sex med honom längre då han verkar skita i min njutning. På egen hand tar det ett par minuter att komma liksom.
  • Anonym
    Anonym (förlorade ägg) skrev 2012-08-02 22:55:19 följande:
    Jag är opererad i underlivet efter en förlossningskada. Hade svårt innan, men sedan dess kan jag av någon anledning bara fixa orgasm på egen hand. Blir nån slags låsning verkar det som. Men det är det minsta problemet för mej.

    Jag tycker att det är otroligt upphetsande att ha sex gång på gång utan att komma, bara ladda mer för varje gång, det upprätthöll min lust helt enkelt. Fantasierna om nästa gång var bland det bästa! Nu kan jag inte fantisera längre, det kommer liksom inget till mej.

    Orgasm är för mej någon sekunds slutnjutning, det är själva pirret, sexet, närheten, klibbet, som är det häftiga. När jag väl fått orgasm släpper kåtheten ögonblickligen. Som att blåsa ut ett ljus, poff. Men jag brukade vara snabb att tända till igen.



    Oj då, det är bland annat en orsak till att jag aldrig kommer att skaffa barn, vägrar förstöra mitt underliv =)
  • Anonym

    Har försökt ta mig igen din en "aning" svårförstådd situation, men jag
    fattar inte vad är problemet ?. Ja uppenbart så tycker "du" att ni har för
    lite sex, medan hon är rätt så nöjd med att slippa, jaha och sen....
    Problemet är inte nytt ej heller har de flesta framgång i att förändra den
    andres person, jag förutsätter således att hennes drift i alla år varit i
    stort densamma, men eftersom du inte delger dina läsare nödvändig
    och grundläggande fakta så återstår inget annat.
    Ex Vad är "normal" lust för dig?. Vad är normal lust för henne ?.
    Vad betyder "kan bli upphetsad" händer detta var tredje år eller?.
    Vilken betydelse lägger du eller hon i begreppet "kraftig övervikt" ?.
    Vad får dig att tro att lösningen ligger i att "problemisera" saken ?.
    Vad får dig att tro att ord eller vetskap kan lösa en situation som i 90% av
    fallen består av leda dvs ett totalt ointresse till din person?.
    Återkom till forumet med svar på dessa grundläggande parametrar om
    det nu är så att du verkligen vill ha annans syn i saken.

  • Anonym

    Ofrivillig celibat säger du ts, har hon huggt av dig händerna också så du inte kan onanera? Nej jag trodde väl det. Eller får du inte onanera för henne? Ja då är det ju ofrivvilg celibat, men nu är du bara löjlig.

Svar på tråden Kvinnligt perspektiv på noll sexlust efterlyses