Inlägg från: Anonym (Konstruktiv) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Konstruktiv)

    Kvinnligt perspektiv på noll sexlust efterlyses

    Karl71: Tycker du ska ha cred för ditt sätt att närma dig ett problem, dvs med utgångspunkten att det måste jobbas konstruktivt på för att lösas. Det här är mitt allra första inlägg här på FL, hamnade här av en slump när jag själv började göra efterforskningar på liknande problem, dock hos män, så mina erfarenheter passar egentligen inte in här, där jag (kvinna) är den frustrerade.
    Det jag egentligen vill säga är att jag tycker fler problem borde hanteras på det här sättet, eftersom få knutar löser upp sig själva. Vi har ett språk och vi har (förhoppningsvis) konstruktivt tänkande, två oerhört viktiga saker i ett förhållande oavsett om vi är vänner, älskande eller släkt.
    Så, jag hoppas att du lyckas inspirera fler till detta sätt att tänka kring ett problem!

  • Anonym (Konstruktiv)

    Jag kan skriva under på påståendet om de erotiska novellerna. Har svarat här förut och i mitt förhållande råder ombytta roller, jag (kvinna) är den frustrerade medan min pojkvän lider av vissa svårigheter i det sexuella. Dock, för ett antal veckor sedan läste han högt ur en text som utvecklade sig till en mycket erotisk scen, och den kvällen var den bästa på länge i sänghalmen. Så jag säger, fler erotiska noveller åt folket.

    Förutom det vill jag återigen påpeka vikten av att PRATA med varandra. Även om det kan kännas trevande brukar det till slut leda till något gott man kan bygga vidare på.  

Svar på tråden Kvinnligt perspektiv på noll sexlust efterlyses