• Lottamh

    Kvinnligt perspektiv på noll sexlust efterlyses

    Hej!
    Jag har samma problem som du... Vet hur frustrerande det är o behöva lägga sig i sängen på kvällen med bara en godnatt puss o sen höra han somna lugnt när en själv skriker av frustration inombords och får ligga sömnlös i flera timmar innan man kan somna!! :(  Hur ens eget självförtroende och tron om att man är sexig och att han tänder på en avtar sakta men säkert!! Jag har oxå testat allt känns det som.. sexiga korsetter med stay ups, en snabbis medan ungarna är i storarummet, sexiga mess o kort, sexiga skämt, tips som jag har skickat vidare från medlems sidor som lustjakt, lååååånga diskussioner om varför det aldrig blir nått o vad han egentligen tycker känner o vill ha, långa uppehåll, titta på porrfilmer ihop, köpt roliga o sköna sexleksaker till oss båda....... Listan kan göras låång!! :(
    Har gått så långt här med så att det känns som att han släpper till för att jag ska "bli nöjd eller få mitt"..  Dock blir jag utan orgasm många av gångerna för att han blir klar på 5 sec..

    Tror att det blir så här när den andra partnern inte mår bra psykiskt.. Stress, dålig självkänsla / självförtroende eller liknande! Det blir ju inte lättare heller när hon inte kan / vill öppna sig och berätta vad hon tycker o tänker PÅ RIKTIGT..! Be henne skriva ner det till dig så du kan läsa det när du e själv så hon inte behöver säga det till dig "face to face"..
    Har du testat o låta henne bestämma allt för en kväll?? :) Lämna iväg ungarna (vet dock att det kan vara svärt ibl ) och att hon får bestämma om ni ska ut o äta, eller äta hemma, se film och allt det där.. Att hon får ett långt förspel en hel kväll och hon är chefen.. Senare på kvällen så får hon säga hur hon vill ha det i sängen och hur ni ska göra!! :) Viktigt e då att du verkligen visar att DU oxå njuter och får komma.. ;) Att hon verkligen ser att hon kan göra det skönt för dig med! Så hon kanske växer som person o i rollen som sexig fru som kan tillfredställa sin man! :)
    Underbart o höra att en man verkligen gör allt för att få sin fru o ha det så skönt som möjligt.. Men du måste tänka på dig själv oxå!! :) Inte kul i längden o dra en tralla i duschen för sig själv.. jag vet!! :(

    Hoppas allt ordnar sig för er!! =)

Svar på tråden Kvinnligt perspektiv på noll sexlust efterlyses