Inlägg från: VälforMulerad |Visa alla inlägg
  • VälforMulerad

    Smisk

    Anonym (Klara) skrev 2012-08-15 17:04:27 följande:
    För nyfikenhetens skull, är det några smiskredskap du föredrar helst och är det några som du är rädd för?
    Klara, tar mig friheten att svara på din fråga; mest för att hålla tråden vid liv, men kanske något kan mina erfarenheter vara värd.  Pratar man både kvalitet OCH kvantitet, så är handen att föredra i de allra flesta sammanhang (vilken uppfinning!) Det finns en alldeles särskild kommunikation här hud möter hud, och det uppstår "friktion". Dialogen och samspelet blir ofta mer intensivt och direkt.

    Med det sagt, så är räckan användbara attribut oändligt. Ofta är själva föremålet laddning/orsak i sig; det är tanken på "piskan" som gör det, inte piskan i sig so to speak (piska är för övrigt ett av de minst funktionella attributen!)  Ett attribut som både har en laddad konnotation (betydelse) och har bra funktion är ett brännbollsträ, modell "plättlagg"; alltså det ska vara platt och kort. Det är både ljudligt, taktilt och visuellt slående och häftig; funktionellt är det också!
  • VälforMulerad
    Anonym skrev 2012-08-16 20:44:05 följande:
    Jag är ju absolut tacksam för det jag får och påhittade styggheter som jag gör som leder till smisk. MEN helst av allt vill jag att det är en smula mer allvar än skoj för jag tänder verkligen på känslan av att känna mig riktigt skamsen för något jag gjort och det kan jag inte göra inför alla givetvis men någon utvald. Och sedan bli bestraffad för det och inte kunna påverka utan helt lita till vad han tycker att jag förtjänar. Jag hoppas på att få uppleva det någon gång!
    Här berör du något som tillhör dominans-paradigmets kärna: förhållningssättet till gränser!

    Och det gärna får vara lek, men inte ironi; gärna distans och humor, men under det något annat. Den allvarsamma leken.
  • VälforMulerad
    Anonym (straffad) skrev 2012-09-07 20:31:00 följande:
    Min kille skulle handla och ordna maten idag. När han kom hem och hade packat upp o skulle skala potatis så ropade han på mig att jag skulle komma, för han hade något att visa mig. Trodde att nu blir det en rejäl smiskomgång för det har han förvarnat om igår, men det var att de hade haft ingefära på extrapris så han hade passat på att köpa en rejäl bit, bara för att ha lite på lager o tyckte att jag skulle prova det nu en stund före middagen, som lite uppvärmning inför kvällssmisket. Så han skalade en bit och skar till så den blev lite lagom spetsig men avrundad i toppen o så fick jag dra ned brallan så han kunde sätta in den i rumpan. O skulle ha den till middagen var klar sa han. Aldrig fått testa förut, men fan vad det svider med ingefära i rumpan. 

     
    *ha ha*

    Du har säkert många talanger - men att spela tjej är inte en av demFlört
Svar på tråden Smisk