• KGK

    Någon som kan svara på ett par frågor om sömnparalys?

    Visst, det är troligen hjärnan som spelar spratt emellanåt, men för mig har dessa sömnparalyser ofta kommit före en ut ur kroppenupplevelse.
    Jag har också haft människor (eller vad det är) invid mig och kommunicerat med dem om saker som ännu inte hänt. Fantastik musik har jag hört, med texter så perfekta att jag har svårt att acceptera att det ska vara min lilla hjärna som arbetar fram dem just i innevarande ögonblick.

    Mina ut ur kroppen upplevelser började när jag var mycket ung, 13-14 år, som någon här ovan beskriver.. Jag kastades mot väggarna, for ofrivilligt till främmande platser på jordens alla hörn, vistades vid nåt tillfälle i rymden.. Och jag trodde förstås jag var tokig eftersom jag aldrig hört talas om nåt liknande.. Men så hittade jag information om det och förstod att jag inte var ensam. Men den riktiga väckarklockan var, då jag kunde beskriva ett rum jag aldrig fysiskt varit i. Först då fattade jag verkligen, att det jag upplevde faktiskt hände.

    När jag var riktigt liten hade jag nattskräck. Kan det vara besläktat på nåt vis? Jag minns faktiskt, att jag såg "varelser" i mitt rum, litegrann som man kan göra under sömnparalys. Kanske har man i det tillståndet tillträde till andra dimensioner?

  • KGK
    Core skrev 2012-12-21 07:43:50 följande:

    varelser ser man gärna vid en sömnparalys, grejjen är att din hjärna sover men du är vaken så du ser drömmar fast i vaket tillstånd enkelt förklarat. Har sömnparalyser dagligen utan medicinering och jag har svårt att tro att tabletter släcker portar till andra dimensioner, isåfall borde det även finnas de som öppnar dörrarna

     
    Hur vanligt är det att "varelserna" kommunicerar med en om sådant som ska hända tro?

    Mediciner stänger av saker i hjärnan och kan också aktivera sånt som "ska" vara avstängt.. Alla har vi väl hört talas om hallucinationer och droger? Frågan är ju vilket som är vad, vad vår kultur och tid och världsbild accepterar.
    Hade heliga Birgitta levt idag  hade hon nog spärrats in på psyket,  men i hennes värld blev hon en superstjärna med sina syner. Fundera på den en stund ni!
Svar på tråden Någon som kan svara på ett par frågor om sömnparalys?