Inlägg från: funhouse |Visa alla inlägg
  • funhouse

    Onani

    Tycker allt att allt du beskriver låter "normalt" och att det bara är att låta henne experimentera på.
    Däremot om det fortsätter att tex hårborsten är smutsig osv så får man ju nämna kanske lite i förbifarten att det är viktigt att man tvättar efter sig

  • funhouse

    Men nej, du ska absolut inte kontakta kompisens föräldrar. Varför skulle de inte få onanera ihop? Är det frivilligt från badas sida så skadar det ju ingen =) Gissar att du störs mer av att du vet -om hon nu inte är så diskret? Vilket kanske är det enda du skulle kunna ta upp -att hon får städa efter sig och så...

  • funhouse
    Jägarn skrev 2012-08-12 13:30:37 följande:
    Man vill ju inte att det ska låta som att hos oss får ungarna ha onaniorgier som dom vill. Ifall det skulle komma fram till andra föräldrar.
    Jo det är nog sant att jag "störs" av att hon inte är så diskret.....inga hämningar alls trots att pappa ligger i rummet intill.....vi vet dessutom båda om att det är lyhört....När hon var liten brukade hon skojja om att pappas "brakare" hördes in till henne.

    Men vad säga ang att städa efter sitt onanerande...."När du har onanerat klart får du städa upp efter dig" nä det funkar inte....får försöka linda in det lite i det vanliga städtjatet.   
    Om det skulle "komma fram" och andra föräldrar skulle komma och klaga hos er då tycker jag att du ska vara den som ska försvara detta helt naturliga beteende och förklara att det är naturligt och att det är sunt att experimentera =)

    Ja städbiten är svår... Har inga bra "repliker" tyvärr...
Svar på tråden Onani