• Anonym

    Min man är otrogen med grannens dotter

    trollolololololol

  • Anonym
    Millicent skrev 2012-08-15 21:06:39 följande:
    Jag börjar undra vad man kan starta trådar om utan att anklagas för att hitta på... varenda tråd som handlar om något i någons liv innehåller trollanklagelser nuförtiden.
    Väldigt trist utveckling här på FL. Tror att varenda tråd med många svar i har haft trollanklagelser senaste månaden. 
  • Anonym
    Sockertoppen27 skrev 2012-08-16 01:57:09 följande:
    Jo att man som människa inte kan styra sina känslor. 
    Fast i det här fallet handlar det om handlingar...
  • Anonym
    Sockertoppen27 skrev 2012-08-16 02:04:40 följande:
    jo men ibland tar känslorna över så man gör dåliga handlingar
    Känslor, visst. Men man ansvarar för vad man gör.
  • Anonym

    Enligt profilen är hon 16, enöigt Ts 18, hoppas det är någon som driver bara! Annars är ju gubben eventuellt nästab pedofil...

  • Anonym

    Nu undrar jag lite var ts har tagit vägen, och hur det har gått.

    Kram 

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-08-16 16:45:18 följande:
    Nu undrar jag lite var ts har tagit vägen, och hur det har gått.

    Kram 
    Just det, jag sa ju det. TS försvinner och utvärderar effekten av sitt inlägg-
  • Anonym

    Jag är lite sent ute men jag skriver vad jag tycker och tänker ändå.

    Usch, det här var inget kul att läsa av flera anledningar. Tycker det är hemskt när sånt här händer. Jag lider med dig TS.

    Oavsett vad folk säger så är granntjejen trots allt 18 år gammal och borde kunna fatta sansade beslut. Jag förstår att hon är i en kaotisk och rebellisk ålder men det är ingen ursäkt! Hon har för allt vi vet totalt krossat ett äktenskap på 18 år. Missförstå mig inte för jag klandrar inte bara henne, TS make är precis lika skyldig om inte ännu mer än granntjejen men hon ska inte lyckas slinka sig ifrån det här.
    Du borde lägga fram det du vet till granntjejens mamma på ett bra sätt så att hon förstår vad som pågår utan att låta klandrande. Sedan kan hennes föräldrar ta hand om henne.

    Jag tycker absolut inte att du ska hålla detta från din dotter, hon förtjänar att få veta. Det och hon kan vara ett känslomässigt stöd för dig vilket jag tror du behöver. I vilket fall som helst kommer hon få reda på det till slut ändå så lika bra att låta henne veta nu istället för senare när saker eskalerar (om dem gör det).
    Jag har nämligen en väldigt nära relation med min mor och jag ser direkt när hon hemlighåller något för mig som hon vet att jag inte skulle tycka om att höra så din dotter kommer att märka att något inte står rätt till efter ett tag, det är bara en tidsfråga. Sanningen kommer alltid fram.

    Vad gäller din man tycker jag att du ska slänga allt bevis du har i hans ansikte och begära en förklaring och se vad han säger. Men oavsett vad han säger tycker jag att du ska begära skilsmässa. Han har gjort det en gång (speciellt efter 18 år av äktenskap) och det finns ingenting vid den här tidpunkten som säger att han inte kommer göra det igen, har man en gång fått smak för något är det väldigt svårt att sluta. Du ska inte låta honom komma undan med det här.

    Men jag tycker absolut inte att du ska göra något extremt utan gör allting på ett lugnt, sansat och coolt sätt (hur svårt det än är) och visa att du är starkare. Du har väldigt många år framför dig och jag tycker att du ska spendera dem åren lycklig istället för att undra vilken tonårig tjej din make är med nu. Du förtjänar bättre.

    Från andra kommentarer här ser jag att du inte har uppdaterat än på hur det går så säger jag bara det här: jag hoppas att konfrontationen med din make gick bra (om du konfronterade honom) och att du har låtit din dotter veta vad som pågår samt granntjejens föräldrar. Jag och utan tvekan alla andra som har skrivit här tänker på dig. Lycka till!

  • Anonym

    Kan någon som har följt denna tråden väldigt noga, vara snäll att uppdatera lite? Har ts lämnat sin man?

Svar på tråden Min man är otrogen med grannens dotter