Inlägg från: Cpak71 |Visa alla inlägg
  • Cpak71

    April barn 2013

    Hej! Hoppas ni har rum för en till :) Har precis gått med och letade efter fler som kommit upp i mogen ålder ;) Har befunnit mig i chock sista veckan då jag fick veta jag är gravid. Gick i väggen för ett halvår sen och då försvann min mens helt. I somras gjordes en mindre utredning om jag kommit i tidig övergångsålder, men så var inte fallet utan det var all stress sa man. Har kännt mig trött, yr m.m. men så känns det när man är utmattad också... Hur som helst så köpte jag en test ändå och den var positiv. Trodde inte mina ögon!!! Har två vuxna barn och en sladdis i mitt nya förhållande på snart 8 år. Dessutom blev jag mormor för drygt ett år sen! Jag är snart 41... Snacka om omtumlande! Har ingen aning hur långt gången jag är men har fått tid till ultraljud på måndag. Har dock haft lite blödning och mensvärk så jag hoppas få svar på många frågor på måndag... kan knappt vänta :) Skulle gärna vilja följa er andra här om nu det inte är ett mf på gång... Kände jag behövde berätta för någon, för mina barn vågar jag inte berätta för ännu. Orolig för hur dom ska reagera... Önskar er en trevlig helg :)

  • Cpak71

    Har nu varit på ultraljud. Dom såg säcken men inget foster... Dom sa att antingen är det ett mf på gång eller är det väldigt tidigt. Har fått ny tid om en vecka. Känns jobbigt med alla omställningar, nu hade jag landat i att jag var gravid så det känns tomt... Jag hoppas det inte är mf men vet ju att den risken är stor när man är 40+.... Har fortfarande bruna flytningar. Är det någon annan som varit med om nått liknande? Dom sa också att säcken var lite avlång och det kunde tyda på att den höll på krympa ihop :( Men samtidigt att dom inte vågade säga för det kunde vara vilket som... Usch, vade jobbigt att gå oviss...

  • Cpak71

    Buppaen, tack snälla! Snacka om att jag blev paff, har aldrig varit med om detta... Men jag håller tummarna :/ Har du fått någon förklaring till varför du blöder? Är du sjukskriven och tar det lugnt?

  • Cpak71

    Imorgon ska jag äntligen göra ett nytt vul, denna vecka har nog varit den längsta och jobbigaste vecka jag kan minnas!!! Gravsymtomen har bara ökat och ändå vet man inte om där finns något levande foster. Hoppas verkligen jag får ett positivt svar, värsta beskedet är om dom säger jag ska komma tillbaka om ytterligare en vecka... Är det någon annan som varit med om ett ma där gravsymtomen ökat och ökat? Buppaen, hur gick det med proverna du tog i onsdags?

  • Cpak71

    Tack buppaen! Idag fick vi se ett tickande hjärta!!! Blev så glad. Läkaren mätte och fostret var 1 1/2 cm, vilket hon sa skulle motsvara från 7+4 till 8+4 V. Så om en vecka ska jag på inskrivning sen blir det kubbtester :))) Skönt att dina prover, Buppaen, gick bra! Det är nog inte så ovanligt ändå med lite blödningar. Någonstan runt vecka 17 fick min syster störtblödning vid två tillfällen, men när dom undersökte så var allt bra och i måndags för en vecka sen födde hon en underbar liten flicka :)

  • Cpak71

    Hej det var längsen jag var inne här på tråden! Jag är nu i v 18 och nästa vecka ska vi på UL. Denna gång ska vi inte ta reda på vilket kön :) Magen är ganska stor tycker jag, har fått ha mammabyxor några veckor nu... Precis som du skrev "Familjen knasboll" så har jag heller aldrig gått tiden ut. Första kom 5 veckor innan, andra 4 veckor o tredje 2 veckor. Men det är längsen nu äldsta är 23 o 21, minstingen 8 :) Däremot undrar jag om ni känner eller kände mkt rörelser i v 18??? Jag tycker inte jag känner speciellt mkt. Blir orolig ibland... har bakåtliggande livmoder om det kan inverka? Läser att många känner fosterrörelser i v 18 o jag minns inte när jag kände det med de andra... Hur är det med er andra? Passar på att önska God Jul :)))

  • Cpak71

    Joso: tack :) Det ska bli skönt att göra UL o jag misstänker att dom kan se där om moderkakan ligger i framvägg...

Svar på tråden April barn 2013