Inlägg från: Anonym (Emma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Emma)

    Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!

    Jag gifte mig för en månad sen, och vi köpte lite billigare dricka, fanns även bordsvatten såsom mineralvatten och vanligt kranvatten DOCK hade vi fri tillgång till alkohol. OCH ja kna tala om att här räknades det minsta kr för vi ville få med alla som vi ville ha med på våran stora dag, varje kr räknades in. så va för fan nöjd över att du blev bjuden över huvudtaget istället för att sitte där o klaga för över en sån skitgrej.
    Nej en sån vän skulle ja då inte vilja ha!

  • Anonym (Emma)
    Anonym skrev 2012-08-20 20:37:03 följande:
    Så alla som dricker alkohol, på eran stora dag, ska få hur mycket de vill, men de som inte vill dricka alkohol får nöja sig med billigare dricka och vara tacksamma för det? Tycker inte det är snällt och skulle nog inte vilja ha dig som vän heller....
    Ingen som hade tvingat dig å gått på ett bröllop heller. Vad vi väljer o bju på ÄR våran sak, dock hade vi fin mat och fint te efterätt. så vi la ner mer pengar på det,, och inte faan va d nån som klaga över det.
    Va tacksam att du betydde så pass möe för dem att du fick komma på deras stora dag istället för o sitte o klaga!

  • Anonym (Emma)

    och sen hade vi faktiskt på tal om alkoholfritt några flaskor vi som va just det ALKOHOLFRITT för ja själv är gravid plus en del som inte drack alkohol, även lättöl. så visst fanns det att välja på. men just märke på läsken tycker ja inte spela nån roll. hur löjligt som helst o ens påpeka en sån sak!

  • Anonym (Emma)
    Anonym skrev 2012-08-20 20:50:40 följande:
    Ingen av er två förstår tydligen. OM ni hade varit så pass nära vän till mig (jag är inte TS) att ni visste om mina beslut till att inte dricka alkohol, hade ni inte förväntat er att jag ska dricka kranvatten genom en hel kväll. Mina vänner skulle aldrig göra så mot mig. De skulle garanterat se till att det fanns "bra" dricka för de som inte drack alkohol, såsom alkoholfritt vin/öl, läsk (med god smak) mineralvatten med kvalité...

    Emma:Vad ni valde att bjuda på på erat bröllop är er sak, visst, och det handlar inte om att klaga - för mig är det vett och etikett att se till att _alla_ har det lika bra på mitt bröllop, som jag vill dela med dem (om jag inte bryr mig om personerna behöver jag inte bjuda dem) inte att alla ska sitta med en jävla tacksamhetssked i munnen för att de "fick" komma... Jag tycker inte det är vänskapligt om man bjuder 100 pers som man vet dricker alkohol på fri tillgång till alkohol, och en som man vet inte dricker (kanske för att man vet att den varit mogen nog att inse att den inte kan dricka alkohol) på kranvatten eller skitdricka....

    Våra vänner kom för att fira tsm med oss, inte kom de dit för o dricka och äta enbart, och ja kan tala om att här vändes det på minsta lilla slant. ha man både hus och bil som kraschar en månad innan sitt bröllop så tro mig då gör man det bästa av allt. och våra vänner skulle aldrig ha mage att ens påpeka något så dumt som TS gjort. Hade både det ena o det andra o dricka. alla va hur nöjda som helst över dagen. alla är inte lika kräsna här i världen. Det hade bara vart för ts o gått hem om det inte dög, sen handlade vi inte nån freewaycola heller utan icas. oavsett så spela det ingen roll vart det är köpt. man klagar inte över andras val.
  • Anonym (Emma)
    Anonym skrev 2012-08-20 21:03:03 följande:
    Nej, okej, man klagar inte över andras val....
    Men håller både huset och bilen på att krascha en månad innan bröllopet och man _fortfarande_ har råd med fri tillgång till alkohol (vilket är väldigt mycket dyrare än alkoholfritt alt) men de personer som inte dricker alkohol "måste" hålla till godo med kranvatten alt. "cola" för 5 spänn flaskan tycker jag inte känns logiskt.

    Jag dömer inte dig efter hur ni gjorde på ert bröllop, och om mina närmsta vänner skulle bjuda mig på bröllop och det var de alt. som fanns, skulle jag inte klaga på detta eftersom jag är där för att fira dem(!) I en generell diskussion däremot (som vi för nu) tycker jag inte att det är rätt och jag skulle inte göra så...
    För att alkoholen va inköpt långt innan dess, THATS WHY!! vi hade maten och det vanliga drickan kvar siste månaden. då får man att göre det som blir bäst helt enkelt. sen hade vi inte bara cola utan alla möjliga smaker.
  • Anonym (Emma)

    Nej folk gör som de vill. och sålänge gästerna är nöjda o glada när de går hem är ja nöjd!

Svar på tråden Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!