Inlägg från: Jennie med ie |Visa alla inlägg
  • Jennie med ie

    Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!

    Anonym (gäst) skrev 2012-08-20 20:27:23 följande:
    Jag gör. Jag dricker inte alkohol då jag inte tycker om det och det bröllopet jag var på i sommras stod vin, öl och kranvatten på menyn.. så under hela kvällen drack jag endast vatten. Sen om det var planerat så eller en miss från brudparet kan jag inte svara på. Det var viktigt att alla fick så mycket öl/vin/drinkar man ville, att där var folk som körde hade dom missat så även dom fick vatten då det endast fanns alkoholfritt vin som räckte till en person som var där då hon är gravid
    Jag dricker det som bjuds, oavsett vilken sort det än må vara, blir man bjuden så blir man., sen vad man tycker om det är en annan sak.
    Men om det fanns drinkar fanns det väl "blannevann" i form av t ex läsk och juice också?
  • Jennie med ie
    Anonym skrev 2012-08-20 20:48:55 följande:
    Håller med dig, fattar inte varför märket på läsken ska spela roll. Det smakar väl lika oavsett?
    Det gör det förvisso inte... Däremot är ju smaken som baken så alla tycker inte att Coca Cola är godare än Pepsi t ex eller att Fanta är godare än Freeways apelsinläsk.
  • Jennie med ie
    Furstinna skrev 2012-08-20 22:25:32 följande:
    Nämen fy! Usch vad oförskämt. Dom bjöd säkert på billig champagne också istället för cristal.
    Än värre så bjöd vi inte på champagne alls på vårt bröllop, utan ful-skumpa...
  • Jennie med ie
    Anonym (.) skrev 2012-08-21 00:28:04 följande:
    Jag skulle vilja se alla er som tycker att allt förutom riktigt Coca Cola smakar skit ha fyra glas framför er med olika cola-sorter och lyckas peka ut den riktiga. Jag är ledsen, men jag tror inte ni klarar det. Jag tror bara ni har hakat upp er på märket.
    Jag hade i de festa fall kännt skillnad mellan fyra random cola-sorter, inte nödvändigtvis kunnat sätta rätt namn/märke på alla men skillnad är det. Föredrar dock själv Pepsi Max, gillar varken vanlig Coca Cola eller deras lightvariant.
Svar på tråden Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!