• Anonym (Gör man så?)

    Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!

    Var i lördags på ett bröllop. Vi hade det jättetrevligt hela kvällen jag blev ändå lite fundersam på vissa saker. Jag vet att brudparet hade hyrt in catering för att ordna med maten, och antagligen då även drycken?
    Jag blev lite förvånad över att när det gällde alkoholfritt så var det inte riktiga läsk utan Lidls Freeway cola istället för riktig cola. Är det inte lite väl snålt att servera denna typ av cola istället för originalet? Samma sak gällde när man beställde vodka redbull av den inhyrda bartendern, då fick man Powerking från typ Willys och Hemköp istället för äkta vodka redbull.
    Jag vet inte om det var cateringsfirman som ordnat billigaste möjliga drycker eller om det var brudparet själva, men det verkade onekligen lite småsnålt att bjuda på billigaste möjliga dricka. Hur stor hade skillnaden blivit om man använt original istället? En 5 hundring extra?
    Är det vanligt att göra såhär? 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-08-20 23:40
    Men gud!!!! Får man inte ha en åsikt på Familjeliv utan att bli påhoppad????
    Läs tråden från början, eller iallfall de 3 första sidorna. J sedan spårar det ur i vanlig ordning...
    Jg har inte sagt något till brudparet och tänker självklart inte heller göra det, men får man inte ens tycka något för sig själv?????? Likväl som att jag kan anse att de blivit lurade av bröllopsfotografen kan jag anse att de blivit lurade av cateringsfirman om de betalar 500 kr per kuvert och får fulcola i det priset.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-08-20 23:41
    Missade att skriva att bröllopsfotografen tog 12500 för ett par timmars jobb.

  • Svar på tråden Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!
  • Anonym (Gör man så?)
    Silversäl skrev 2012-08-20 17:38:09 följande:
    Isf, JA det är väl klart det är okej att göra så om det är vad man vill. varför skulle det inte vara det?
    Man bjuder förmodligen inte andra på något man själv inte tycker om, så jag antar att de bjöd på det som de gillade och antog att folk skulle acceptera det utan att ifrågasätta varför de inte köpte de lite dyrare märkena. Men där överskattade de tydligen en gäst iaf.
    Jag vet ju fortfarande inte om det var deras val eller cateringsfirmans val för att tjäna mer pengar på dem. Med tanke på maträtternas klass så har jag svårt att tro att brudparet skulle matcha hummer och rådjurssadel med freeway cola, men jag kan ha fel.
  • Anonym (Gör man så?)
    doggy skrev 2012-08-20 17:40:34 följande:
    Detta var nog dagens löjligaste tråd ! Hoppas inte brudparet eller nån som var på det bröllopet ser den för då får du skämmas ! Men fejktrådar kan ju ingen reagera så på då inget bröllop skett förstås !
    och av 70 pers, hur skall de veta vem jag är??????????
  • Anonym (Gör man så?)
    Mor Tuta skrev 2012-08-20 18:21:14 följande:
    Tycker man borde skämmas om man har mage att gnälla på såna småsaker när man får äran att bli bjuden på bröllop! Det är dyrt att ställa till med bröllopsfest och de kanske var tvugna att snåla in på nåt för att ha råd att bjuda alla.

    För övrigt tycker jag Freeway cola är godare än originalet.
    Hallå Herr Sundberg!
    Nej, jag har inte klagat på dem, och de snålade inte in på något annat, bara drickan.
    Vad du anser vara godast är orelevant i denna tråd.
  • Anonym (Gör man så?)
    NadiaMi skrev 2012-08-20 18:54:30 följande:
    Men, hur 'fint' är det att dricka cola till fin trerätters?
    Där skulle jag hellre välja vatten faktiskt.
    Visst, du kanske anser det. Men det finns faktiskt barn som är närvarande på bröllop, de kanske inte är många nuförtiden men på vissa bröllop är de faktiskt fortfarande välkommna, undrar om de delar din åsikt???
  • Anonym (Gör man så?)
    Anonym (Gäst) skrev 2012-08-20 19:01:38 följande:
    Hej! Var med på bröllop i helgen där det bjöds på cola och mineralvatten från Lidl. Tycker inte det var snålt, man bjöd ju tvärt om på fri dricka hela kvällen. Hur många bröllop har öppen bar och fri dricka till maten nu för tiden? Förresten är Freeway-colan riktigt god!
    Även i dessa ekonomiska kristider där "bridezilla" fortfarande vill att man skall köpa till fullpris i baren så är det på flesta bröllop faktiskt fortfarande fri dricka.
  • Anonym (Gör man så?)
    Anonym skrev 2012-08-20 19:11:54 följande:
    skulle aldrig heller säga nått.. men den colan smakar faktiskt riktigt äckligt o absolut inte som den äkta varan.. men jag skulle helt enkelt dricka vatten i det fallet :)
    Tack, äntligen någon som fattar något. Jag klagade inte heller på drickan, drack inte ens alkoholfritt den kvällen höll mig till starkare varor men kan ändå inte låta bli att undra hur man kan servera äckelcola på sin stora dag.
  • Anonym (Gör man så?)
    broglo skrev 2012-08-20 19:16:33 följande:
    Man slutar aldrig förundras över vilka petitesser som folk tycker att det är värt fundera över så pass att man startar en tråd på nätet...? Allvarligt talat: skaffa ett liv.
    Man slutar aldrig förundras över vilka trådar som folk tycker att det är värt att svara på om man inte tycker de tillför någor.... Allvarligt talat: skaffa ett liv.
  • Anonym (Gör man så?)
    Wittra skrev 2012-08-20 19:39:59 följande:
    Jag tycker du ska kontakta pressen. Antagligen kommer detta på nyheterna senare idag, "breaking news"
    Vem behöver pressen??? Räcker det inte med att denna tråd hamnar över mest diskuterade ämnen på Familjeliv ?

  • Anonym (Gör man så?)
    Anonym skrev 2012-08-20 19:44:14 följande:
    Men spela roll, hur många vuxna dricker läsk och annat blask på ett bröllop ändå?
    Rätt många faktiskt, ungefär hälften av alla vuxna + de barn som fortfarande får vara med på "vuxenfester" som bröllop tycks ha blivit de sista årtiondena (utan bror och systers barn givetvis)

    Konstigt nog anser många  att alkohol och graviditet/bilkörning inte hör ihop....
  • Anonym (Gör man så?)

    Konstigt nog finns det faktisk folk över 14 år som anser att vodka redbull är en minst lika bra drink som GT eller Screwdriver

Svar på tråden Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!