• Anonym

    Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!

    Trodde du menade ful cola, typ crack eller något. Phu vilken tur att det inte var det!

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-08-20 20:27:13 följande:
    I värsta fall var det någon av gästerna som bajsade på toaletten också, istället för att uppföra sig och gå hem menar jag...

    Vilket etikettsbrott det skulle vara då? Kräks Folk förstår ju inte hur man uppför sig helt enkelt. Skrattande
  • Anonym

    Jag var på dop som ägde rum runt Lunchtid och tyckte det var sniket att det inte bjöds på annat tilltug förutom tårtor och kakor... 

    När an snålar på bjudningar Så känns det som att man bara har bjudning för att inkassera presenter.

    Hellre mindre bjudning, men ordentligt då.

    MEN freeway cola eller coca cola är inget jag hade reagerat på!         

  • Anonym

    "Likväl som att jag kan anse att de blivit lurade av bröllopsfotografen kan jag anse att de blivit lurade av cateringsfirman om de betalar 500 kr per kuvert och får fulcola i det priset."

    Vi betalade 500:-/kuvert och då ingick inte ens någon dryck. Ändå är det faktiskt ett bra pris.
    Och vad är det för fel på Freeway Cola? Herregud.... Stor skillnad.

  • Anonym

    Det kan ju vara så att brudparet hade att välja på att snåla dom där hundralapparna på drickat och ha fri dryck till alla, eller ta "findryck" och behöva ta betalt för det som erbjöds i baren. Då tycker i alla fall jag att bjuda är betydligt trevligare än att var och en betalar sin dryck, även om jag inte tycker om annat än "riktig" Cola. Sedan så ser jag det som rätt generöst att erbjuda drinkar med energidryck öht, jag menar, oavsett om det är "fin" eller "ful" så kostar det ju en del och det finns ju mängder med drinkar som har betydligt billigare ingredienser!

  • Anonym

    Haha, en gång när jag var bortbjuden så fick vi bara vatten att dricka till maten. Efter maten skulle värdinnan servera kaffe, men hon ångrade sig och bjöd på vatten istället.. Och ingen efterätt heller, så det blev bara vatten:-P Sen när man själv bjöd så hade dessa människor krav på vad som skulle serveras och de glufsade i sig som galningar, fick inte ens själv smaka på efterrätten (med kaffe till såklart!)

  • Anonym

    Men vaddå "fulcola"? Bara för att Coca Cola är det största colamärket i världen betyder det ju inte att alla andra drycker med "colakaraktär" är "fulcola". Det är en läskedryck som alla andra olika hundratals sorter.

  • Anonym
    Celest skrev 2012-08-21 10:37:47 följande:
    Nej, det är det inte!
    Vilka "konstiga ämnen" finns det i lidl's cola?
  • Anonym
    Celest skrev 2012-08-21 10:37:47 följande:

    Nej, det är det inte!
    Vad är  det i då?
  • Anonym

    Var på ett bröllop i helgen som var sjukt budget... bara "fuldricka" osv. Dagen efter skulle det serveras "brunch" detta är LÅNGT bort, det fanns inga taxibilar o folk var bakis o kunde själva inte åka o handla. På "brunchen" serverades det microvärmd varmkorv o en påse med hembakta frysta bullar slängdes fram... till 50 bakfulla hungriga gäster !!! Till detta serverades endast vatten från kran, kan ju tillägga att alla hade ca 40 mil hem att köra så det blev stop på mc donalds för samtliga... pinsamt !!

Svar på tråden Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!