• Anonym

    Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!

    Nästan lika värdelöst som att få rostbiff och potatissallad till bröllopsmat!

  • Anonym

    Om de betalade 500 kr/ kuvert låter det som om de blev lurade, ja.

  • Anonym

    Så onödig grej, man borde fatta att det blir en WT stämpel! Vem bjuder på sån skit på en sån tillställning. I vilket fall som hels känns det snålt

  • Anonym
    Anonym (vem bryr sig) skrev 2012-08-21 14:26:36 följande:
    Ha ha, att bara bry sig om ytan som verkar göra visar på verklig osäkerhet. Det är trashigt oavsett inkomst och visar på dålig självkänsla. Våga bryta trenden! Bjud på vatten nästa gång,

    Snacka om att vi svenskar har i-landsproblem. Vi borde skämmas.  

    Ser det när du ställer dig i försvarsställning, lite fail där Freeway Cola känns väldigt mycket Ove Sundberg
  • Anonym
    bananporr skrev 2012-08-21 17:12:56 följande:
    Det är DOMS bröllop, låt dom ha vad dom vill och sluta whina

    Doms? Hahaha. Jag vill också ha riktig coca-cola... Men skulle aldrig starta en tråd om det om jag får substitut nånstans. Var på bröllop förra året där man fick en halv sån glasflaska hallonsoda att hushålla med hela kvällen om man inte drack alkohol (då fick man faktiskt en hel öl) el ville hämta gult kranvatten i badrummet. Hade jublat för freeway då!!! Långt från närmaste bar eller affär. Vi körde hem efter de dansat sin tråkiga vals.
  • Anonym
    bananporr skrev 2012-08-21 17:12:56 följande:
    Det är DOMS bröllop, låt dom ha vad dom vill och sluta whina
    Ha ha, förlåt, men "doms" var den roligaste felskrivningen på länge :)
  • Anonym
    bananporr skrev 2012-08-21 17:12:56 följande:
    Det är DOMS bröllop, låt dom ha vad dom vill och sluta whina

    Hiihihi, DOMS bröllop! Härlig kommentar!Skrattande

    Var det inte DERAS bröllop?
  • Anonym
    camus skrev 2012-08-21 22:40:00 följande:
    Det väl ändå ingen vuxen som dricker cola, det är ju för barn och fjortisar
    så SANT!!! =)
  • Anonym

    Tycker att Freeway Cola nästan är lika god som vanlig Coca Cola... <_<

  • Anonym

    Jag är förvånad över hur många bröllop alla verkar gå på, ni är så ofta på bröllop så ni till och med har en massa oskrivna regler kring det. Själv har jag gått på bröllop två gånger, en gång för fjorton år sedan och sen en gång till för tolv år sedan. Och jag reagerade inte på vad som bjöds, minns det inte ens:-P Men för att svara Ts, först trodde jag du menade att det var dåligt av paret att servera billig cola, men som jag förstått det nu är att de hade betalat en cateringfirma för jobbet? Och du undrar om de blivit lurade? Ja, det tycker jag nog.

  • Anonym

    snålt..om dom vore hur täta som helst och kunde strö pengar runt sig skulle det kanske vara lite snålt..att inte vilja ge sina gäster det bästa..men dom har väl kanske en budget som många och har väl suttit o kliat sig i huvudet och planerat fram o tillbaka hur dom ska hålla ner kostnaderna.

    men nä nu har jag funderat och jag skulle inte kalla det snålt..skulle själv aldrig ens reflekterat över det..vill brudparet gå ut och fånga grodor i träsket och krydda med gräs är det väl DERAS rätt att få göra så på SIN dag..sen om man tycker att ens fina lilla tunga endast bör utsättas för mer pikanta smaker får man väl artigt avböja med ett leende..  

    bara det att du kallar de dom serverar för ful cola säger en del om vad du är för en typ 

  • Anonym

    Hur kan det finnas "fulcola" när det inte finns "fincola"? Coca Cola passar inte på formella tillställningar. Om man väljer att ha så informellt att det passar med söt läsk (inget fel i att ha informellt, det kan vara jättetrevligt) spelar knappast sorten någon roll.

  • Anonym
    Anonym (Gör man så?) skrev 2012-08-22 23:32:17 följande:
    Prisskillnaden på fulcola och riktig cola är ca 5-10 kr per 1,5 liters flaska. Det var 70 gäster på bröllopet, och jag tror de köpte ungefär 30 flaskor cola. Mellanskillnaden då blir inte mer än MAX EN 5 HUNDRING, inte några 3000 kr!!!

    Man ska köpa RIKTIG cola!
  • Anonym

    Snälla, kan någon berätta vad det är som gör att människor orkar bry sig om så pass triviala saker som vilken sorts cola som serveras? Jag har aldrig förstått varför någon vill ödsla sin energi på små skitsaker.

    Herregud TS, var istället glad att de serverade "fulcola" på bröllopet, kanske de på så sätt fick råd att bjuda in även en tråkmåns som dig.

Svar på tråden Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!