• Amy1983
    Trekk skrev 2012-08-22 09:31:10 följande:
    >och klär hen därför i blandad färgskala och även i klänningar ibland.

    Jag ber till Poseidon att du är ett troll, alternativt den enda i det kända universum som gör så här mot sitt barn. En sorts känslornas Dr Mengele om du så vill.

    Förstör inte barnet!
    Fast det kommer ju upp hela tiden i dessa genustrådar att mammorna sätter på sina söner även klänningar... Så där är ju TS långt ifrån ensam.

    Sen resten du skrev (som jag inte citerar här) lät bra. Men tror du inte det är vanligt missförstånd. Att de som inte är riktigt insatta i genus helt enkelt gör till överdrift, dvs försöker göra om pojkarna till flickor och flickorna till pojkar bara för att statuera exempel?

    Jag tror inte TS är ett troll. Jag tror däremot att hon så desperat försöker vara en modern förälder att det helt enkelt går till överdrift då hon inte riktigt förstår vad det egentligen innebär med genus
  • Amy1983
    Trekk skrev 2012-08-22 12:59:26 följande:
    >Min utgångspunkt är att INDIVIDER är olika

    Håller med

    > Att det finns generella beteenden som är vanligare hos killar än tjejer är helt oviktigt

    Givetvis är en sådan uppenbar observation viktig. Det är enorm skillnad på gruppdynamik och hierarkiska strukturer inom grupper med bara killar, med bara flickor och blandade. Detta blir relevant direkt då barn och ungdomar träffas i skolan och bildar sina första flockar.

    Verkligheten ÄR vad den är oavsett om man gillar det eller ej, finns ingen anledning att likt en religiös försöka verkligheten att anpassa sig efter ens personliga önskemål.

    >Jag strider för förändring eftersom den könsroll som tilldelats mig alltid suttit obekvämt och massor av människor i min bekantskapskrets upplever samma sak. 

    Det är din fulla rätt att känna så och att strida för vad du anser vara en positiv förändring.
     
    > Jag vill att mina barn och folk i allmänhet skall slippa strida eller stå på sig för att få vara och klä sig på ett visst sätt. 

    Då förstår jag inte varför du börjar i fel ände. Anledningen till att jag inte kan ta feminister på allvar är att så extremt få feminister bryr sig om de kvinnor som verkligen har riktiga problem.
    Du kan gå klädd i kostym utan problem, du kan gå klädd i klänning utan problem så jag förstår inte vad du är så förbannat missnöjd med. Du har det bättre än ALLA tjejer i vår historia och än 99.99% av ALLA jordens flickebarn men du gnäller som att du verkligen led här i Sverige.

    70 000 kvinnor i Sverige uppger att de inte får välja partner, varför talar inga feminister om dem?
    Det finns väldigt många kvinnor i Sverige som inte får gå ut och komma hem som de vill, och 11% av flickorna i ett invandratätt område uppgav att de inte ens fick gå till och från skolan så som de önskade och att en fem minuters försening i vissa fall var förenat med misshandel.

    Tiotals flickor har kastats ut från balkonger eller tvingats att hoppa själva pga patriarkariskt hedersfötryck. 30 tjejer och inte en enda demonstration! Vänstern har inte sagt ett pip genusfolket har inte sagt ett knyst. Inte ett enda fackeltåg, inte ens en sketen krönika i nån lokaltidning, INGET.

    70 000 av era systrar lever under ett hedersförtryck av kvinnor som härstammar från bornsåldern och det HÄR i Sverige på VÅR vakt! Och vad gör ni? Jo ni pratar om att herrgåman borde heta fru gå man och får statliga anslag till att göra en frugårman skylt!

    Det finns två kliniker i Stockholm vad jag vet som för ca 25 000 syr ihop blydgläpparna lite åt nygifta flickor som MÅSTE blöda på bröllopsnatten för att bevisa att de är oskulder, lakanen undersöks givetvis av släkten.

    Detta tycker ni genusnissar är helt okej, för ni är nämligen så förbannat jävla förtryckta i Sverige och tycker så synd om er själva för att det finns klädeskoder som är generellt vedertagna. Som sagt var, du får ha jeans på dig, du får ha kjol, du får ha klänning, du får ha shorts, du får ha vad fan du vill, men tror att du är förtryckt ändå.

    Gåsleversossar och salongsrebeller är riktiga rasister som skiter totalt i invandrarflickorna trots att närmre en miljon kvinnor i landet är första eller andra generationens invandrare och många av dem lever under fruktansvärda förhållanden med konstanta hot.

    Men men, låt oss för all del prata om DIG och DINA enorma problem. Låt oss vinna de viktiga segrarna. Vem bryr sig om Aisha och Noor när vi har fru gårman att diskutera. Två förslag är uppe nu, välj med vishet, det kan vara det viktigaste du någonsin tagit ställning för i hel ditt liv!

     


     


     
Svar på tråden Min pojkvän går i klänning för att jävlas!