• Annamaria44

    Min pojkvän går i klänning för att jävlas!

    Du menar väl ändå inte på fullt allvar att du klär din son i klänningar, men när din man vill ha klänning så tänker du lämna honom?  Kanske du har klargjort och jag missat det, men var det en dotter du ville ha?
    Jag kände en kvinna för många år sedan, hon fick bara söner. Sista sonen hon fick, klädde hon i klänningar hemma. 

       

      

  • Annamaria44

    Jag måste säga det där låter hel konstigt. Antingen får man en son eller dotter, ibland i sällsynta fall så föds det barn, med vad säger man, fel kön i fel kropp. 

    Jag har precis fått ett barnbarn. En dotterson. Klart han ska få bestämma leksaker och kläder, inom rimliga gränser. Allt man önskar kan man inte få.  

    Du lär märka vad ditt barn dras till, släpp in ditt barn om några år så får du se om han rusar till dockorna eller bilarn.

  • Annamaria44

    Om du nu är så stolt och hedersfull, varför är du då anonym.

    Finns en och annan som kallar mig feminist. Det du håller på med har ingenting med feminism att göra.  

  • Annamaria44

    När jag fick min dotter så klädde jag henne i rosa klädder, klänningar i rosa, mycket ceris som var inne på mitten av 1980-talet. Det var inte så många år jag fick bestämma kläder, sen bestämde hon själv.

    Idag är hon en självständig tänkande kvinna, som står för det hon tycker. Trots att hon hade rosa tjejkläder och klänningar när hon var liten.

    Det är nog när föräldrar styr och ställer för mycket och gapar om skillnader mellan könen som det urartar till kvinnor som TS    

  • Annamaria44
    Nihilisten skrev 2012-08-23 21:45:21 följande:
    Där har du fel. En pojke i klänning behöver inte bli brutalt mobbad. Jag är bekant med två pojkar, en som är nio år och en som är sex år, båda har burit klänning offentligt (den äldsta använder fortfarande tunikor, den yngsta fortfarande klänning), och ingen av dem har någonsin blivit mobbad. Visst har barn ifrågasatt och undrat varför de har klänning, då har de bara svarat för att de vill, och sen har det varit bra med det. Båda är populära bland kompisar och deras moder berättade för mig att när sexåringen började i förskoleklass så hade han snarare inspirerat andra pojkar, som också hade velat ha en klänning på sig. Så nej, pojkar i klänning behöver absolut inte bli mobbade. 

    Det är klart de inte behöver bli mobbade för att de har klänning om DE själva valt. Nu är det TS som väljer. Trygga, harmoniska och självständiga barn blir inte mobbade, de klarar av kommentarer.
Svar på tråden Min pojkvän går i klänning för att jävlas!