• jodå

    BILD: Vad är detta? Bruna fläckar över hela händerna och fötterna?!

    Tror också på maskrossaft eller kanske något oljebaserat medel? Sonen kanske har dragit in något som har kletat av sig på sådant som ni kommer i kontakt med. Lär ju knappast vara någon allvarlig sjukdom iallafall...så det kan du nog sluta oroa dig för.
    Din kille kanske kan testa att försöka få bort med lite starkare grejer än med vanliga rengöringsmedel?

  • jodå
    hellokill3r skrev 2012-08-22 20:23:31 följande:

    Men hur kommer det under fotsulorna? Enda gången jag sett min sambo utan strumpor är i duschen.. Jag är ärligt oroad, har du några förslag på sånt jag kan be honom testa då? För det vi testat är vanlig handtvål, duschtvål, handsprit och skrubbat med nagelborste..
    Om det är något flytande stoppas det inte av strumpor.
    Finns säkert en mängd olika typer av medel ni kan testa. Lacknafta? Ni kanske ska gå till ex. en färgaffär och få tips om vad ni kan prova. Ni kanske t.o.m. kan få testa lite olika där:)
    Jag tycker verkligen att du ska sluta oroa dig! På dina bilder ser det ut som ytliga fläckar av något som du har kommit i kontakt med (som dock verkar vara svårt att få bort).
  • jodå
    Ellan92 skrev 2012-08-22 20:56:31 följande:
    då borde ju strumporna också vara fläckiga 
    Ja, om de är ljusa borde det synas på dem också.
  • jodå
    jodå skrev 2012-08-22 20:59:04 följande:
    Ja, om de är ljusa borde det synas på dem också.
    Eller? Jag är inte så duktig på kemi. Det kanske finns ämnen som kan reagera med något på huden utan att lämna fläckar på strumporna?
  • jodå
    hellokill3r skrev 2012-08-23 11:15:20 följande:
    Jag har suttit väldigt still i soffan och inte varit ute och gjort något ovanligt nej, sambon kan jag inte svara för. Jag är sjukskriven pga föreliggande moderkaka och är väldigt stilla och hemmabunden, och som sagt så har jag känslig hy, vanligt tvål kan få mig att få eksem så JO aceton är rätt farligt för mig, därför kan jag be sambon testa på sig själv.
    Men sonen gick väl på förskola och kan ha dragit hem något?

    Jag tycker f.ö. fortfarande att ni borde gå till färgaffären istället för till doktorn...
  • jodå
    Fru Zäll skrev 2012-08-27 11:29:47 följande:
    skönt att höra, men konstigt ändå, tycker det är sjukt dåligt att läkarna inte gjorde ngt, skickat er till hudspecialisten eller ngt kunde dom ju ha gjort, man får inte fläckar bara så där, klart att det måste bero på ngt, och du som är gravid med jag hade blivit sjukt nojjig.
    Klart man kan få fläckar "bara så där". Om man har råkat ta i något. Är väl snarare tur att läkarna inte får panik bara för att någon kommer in med svårborttagna fläckar. Skicka till hudspecialist??
Svar på tråden BILD: Vad är detta? Bruna fläckar över hela händerna och fötterna?!