Inlägg från: Anonym (Förtvivlad :() |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förtvivlad :()

    Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!

    Ja det är nog bäst så då.

    Jag kanske borde vara med min föredetta då istället för att försöka reda ut våra problem och kämpa för oss.

  • Anonym (Förtvivlad :()

    Jag kämpade som en galningi 8 månader med att försöka lösa våra problem helt utan respons. Så det här var väl lika bra säger jag. Nöjd nu eller? Jag ger upp hoppet, vilker mig.

    Han har sagt att han kanske kommer att förlåta mig i framtiden. Det sa han då han gjorde slut. Men jag får gå vidare då.

  • Anonym (Förtvivlad :()

    Vad fasen pratar du om? Jag har inte borderline.

  • Anonym (Förtvivlad :()

    Jag bryr mig inte om du tror jag skapat en fejk tråd. Verkar finnas föer som har liknande problem. Skillnaden där är väl att min sambo inte verkar vilja förlåta mig alls.

    Och ja.. Jag går vidare, släpper det och går tillbaka till mitt ex. Jah blir nog lycklig med

    Tiden. Frågan är om han blir det.

    Så nu kan ni sluta med era dumma kommentarer.

  • Anonym (Förtvivlad :()

    Jag är spanjorska och har hett temperament. Och tar inte skit från värdelösa människor som er.

    Så tro att jag är knäpp. I dont care

  • Anonym (Förtvivlad :()

    Jag älskar honom ändå.

    Ja jag får gå vidare

  • Anonym (Förtvivlad :()

    Jag orkade inte svara längre för att det blev för många på hopp och bi provocerade bara varandra till att skriva mer elaka saker. Jag VET antyder jag gjorde var fel. Är det inte det viktigaste att jag vet att jag varit ert stort jävla svin? Jag älskar människan men det fanns för många brister hos oss båda som resulterade i detta. Ni vet inte om alla saker som var i vårt förhållande. Och ja, vi hade kommunikations problem eftersom att jag var den enda som ville prata om saker istället för att fly. Jah älskar honom ändå. Men jag har aldrig sagt att det jag gjorde var okej, det var extremt fel.

  • Anonym (Förtvivlad :()

    Jag har sårat den person jag älskar mest av allt och även mig själv. Det är ingenting man vill göra. Även jag mår fruktansvärt dåligt. Jag ville ha tips och råd, inte massa påhopp om att jag är en idiot, det vet jag redan

  • Anonym (Förtvivlad :()

    Jag har erkänt att det jag gjort är fel, sedan skyllde jag inte det på våra problem, men det var bidragande faktorer. Ja jag skulle gjort slut men jag klarade det inte. Kan inte ändra vad jag gjort, bara se det som en lärdom och aldrig göra om det.

  • Anonym (Förtvivlad :()

    Så du tycker jag ska ligga bredvid min sambo och köra en dildo på mig själv då han är så osäker att han inte vågar röra mig och inte kan ha sex.. Jag då lär han känna sig ännu bättre..

    Ja, Jag gick bakom ryggen, För jag ville ha mänsklig beröring, för det kan jag älska min partner. Ni kan aldrig vara 100% säker på att eran egen partner aldrig gjort något, och att ni aldrig kommer få veta det.

    Jag har sagt hur många gånger som helst nu att jag har gjort fel.

  • Anonym (Förtvivlad :()

    OCH åter igen...

    Jag var ute efter svar på va jag ska göra för att eventuellt kunna få honom tillbaka.

    Inte era personliga åsikter om att kg varit en idiot, för det vet jag redan, så ni som bara vill ge elaka kommentarer - stay away!

Svar på tråden Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!