• Anonym

    Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!

    Anonym (Inte okej!) skrev 2012-08-28 19:02:27 följande:
    HAHAHAHAHA!! OMG, va pinsamt! Just idag oxå, med ca en timmes mellanrum.... Det måste vara ödet!  Ja, T.S måste ha väldigt tråkigt! Stureplan e kanske stängt?



    Tror ts vill få svar ur flera vinklar för samma problem. Inget fel i det. Hoppas du får några bra råd.
  • Anonym
    Anonym (prat löser allt?) skrev 2012-08-28 19:08:33 följande:

    I alla trådar om orohet uppmanas alltid TS att kommunicera med sin partner, sätta sig ner och prata. Men nu kanske inte alla är så duktiga på att prata om känslor och sina problem som finns. Varför tror alla här att det är så självklart. Jag tror många gånger att anledningen till att många inte pratar med varandra beror på risken för att missuppfattas, misstolkas, bli kritiserad eller är rädd för att det tolkas som kritik och att dom även har provat det och att det inte fungerar och fortsätter sitt förhållande i tystnad just rörande det känsligaste som finns nämligen att sexet inte är bra eller är uselt. Och att därför är många otrogna just för att partnern inte vill eller kan prata.

    Jag försvarar inte otrohet men det är så himla lätt att säga att kommunikation mellan alla människor alltid fungerar och är rätt och lösningen på allt. Det är inte så.  

     

         
     


    Ifall man inte kan prata med sin partner, om problem och känslor, och varför det känns fel i förhållandet, så då blir det jobbigt. Förstår att många människor har det svårt att tala om känsliga saker,men ifall man inte klarar av att tala/säga till hur man känner,så fungerar nog inte ett förhållande.Man måste kunna tala med varandra
    för att ett förhållande ska kunna fungera! Ifall man har svårt att såga det öga mot öga, så kanske samtalsterapi fungerar? Först enskilt, och sedan tillsammans med partnern.Det är ju inte bara sex i ett förhållande? Finns ju mycket annat, men om sexet inte fungerar,vilket beror på döda känslor,så då måste ju ngt göras. Görs det inte,så då då blir man ju lätt otrogen, ifall man känner sig, helt "bortglömd" sas. Men det är ju ingen lösning till förhållande problemet,utan det gör nog det värre. Det är lite som att  "kisa på sig, först värmer det, sedan svider det som f-an";)- 
  • Anonym
    Anonym (Förtvivlad :() skrev 2012-08-28 12:32:47 följande:
    Hej!

    Jag och min sambo har haft ett bra förhållande. Vi försökte skaffa barn och han har även friat till mig. Vi skulle gifta oss nästa sommar. Men vi har haft sexuella problem hela tiden och han har nästan aldrig haft en tjej. Han ser inte bra ut, utan jag föll för hans inre, så för mig är han världens vackraste ändå. Han har haft potens problem hela livet och får nästan aldrig upp den. Dessutom ville han aldrig röra mig för han tror att det gör ont. Jag har bett han sååå många gånger att söka hjälp för det, då det påverkat vår relation, men han vägrade. Tillslut var jag otrogen med mitt ex..

    Jag ångrar mig så fruktansvärt mycket och min sambo har nu lämnat mig. Han har bara klippt kontakten och vill vara ensam. Det har nu gått 3 veckor och jag är så förstörd och det är han också. Jag är den enda tjej han någonsin sagt jag älskar dig till. Han är 40 och jag yngre.

    Hur kan man bara vilja klippa sådär med den enda kärleken man någonsin haft?

    Det här är nog hans kanske enda chans att få barn och vi ska ju fasen gifta oss. Jag är villig att göra vad som helst för att ställa allt till rätta!!

    Hur kan man vilja klippa sådär, och hur ska jag få mitt livs kärlek tillbaka? :(



    Antingen är han den vackraste eller så ser han inte bra ut. Förstår inte att du nämner både och. Svek tar död på den starkaste känslan.
  • Anonym
    feelings skrev 2012-08-28 23:09:14 följande:
    Enkel matematik ...

    Du var otrogen, han lämnade dig PGA att du inte kunde hålla dig till honom...

    Varför skulle han ens stanna kvar hos dig när du uppenbarligen INTE kan visa honom den respekten som han förtjänade...

    SEN har utseende INGET med kärlek o göra , du ska se.. Han kan finna en kärlek som är tusen ggr finare om hon älskar honom för den han är och aldrig ens skulle nämna utseendet ...

  • Anonym
    MizzTez skrev 2012-08-29 00:29:39 följande:
    Ts! nu har jag bara läst det du skrivit i tråden och din trådstart och det jag kommer säga nu kommer kanske låta väldigt dumt men kanske nått som tåls att fundera över ändå. Har du funderat om din partner/ex partner är gay?

    När du beskriver hur han är mot dig och sig själv så påminner det så mycket om en vän till mig, han kom inte på det själv heller förrän han lämnade fru och barn vid 45+ års ålder och träffade sin pojkvän. Det var det första jag kom att tänka på när jag läste det här..

  • Anonym

    han är djupt sårad säkert.
    skulle inte du vara det om situationen var omvänd?! 

  • Anonym
    Muppet skrev 2012-08-29 09:47:55 följande:
    Det är ju inte synd om dig direkt ts. Du ser ner på "fula" människor och tror att "sånna" aldrig kan hitta en "snygging".

    Det är DU som är ful som tänker så. Tänk om, så KANSKE du iaf kan få en förlåtelse från din "fule" pojkvän...

    Märkligt tänk!

  • Anonym
    Anonym (Förtvivlad :() skrev 2012-08-28 12:32:47 följande:
    Hej! Jag och min sambo har haft ett bra förhållande. Vi försökte skaffa barn och han har även friat till mig. Vi skulle gifta oss nästa sommar. Men vi har haft sexuella problem hela tiden och han har nästan aldrig haft en tjej. Han ser inte bra ut, utan jag föll för hans inre, så för mig är han världens vackraste ändå. Han har haft potens problem hela livet och får nästan aldrig upp den. Dessutom ville han aldrig röra mig för han tror att det gör ont. Jag har bett han sååå många gånger att söka hjälp för det, då det påverkat vår relation, men han vägrade. Tillslut var jag otrogen med mitt ex.. Jag ångrar mig så fruktansvärt mycket och min sambo har nu lämnat mig. Han har bara klippt kontakten och vill vara ensam. Det har nu gått 3 veckor och jag är så förstörd och det är han också. Jag är den enda tjej han någonsin sagt jag älskar dig till. Han är 40 och jag yngre. Hur kan man bara vilja klippa sådär med den enda kärleken man någonsin haft? Det här är nog hans kanske enda chans att få barn och vi ska ju fasen gifta oss. Jag är villig att göra vad som helst för att ställa allt till rätta!! Hur kan man vilja klippa sådär, och hur ska jag få mitt livs kärlek tillbaka? :(

    Hade någon varit otrogen mot mig hade jag slängt ut den personen ur mitt hem och aldrig haft kontakt med denna igen (om jag inte hade barn ihop med den som var otrogen då). Jag känner rätt många som resonerar precis som jag på den punkten så för mig är det inget konstigt alls. Du gjorde ett övertramp som var oerhört sårande för honom och han har valt att inte ha dig i sitt liv längre. Du kan inte ställa allt tillrätta om du inte kan gå tillbaka i tiden och göra så du inte var otrogen. Tyvärr. (det finns en del som anser att man kan ställa saker tillrätta efter en otrohet men det går inte för mig. Har någon utsatt mig för det ultimata sveket vet dem var dörren är)
  • Anonym
    Baginbox skrev 2012-08-29 23:46:58 följande:
    Jag tror inte på en enda tråd längre. En provocerande trådstart, ett gäng halvlama inlägg från ts som leder till nya irriterade inlägg och sedan locket på från ts... :/



    Tråkigt men sant.
  • Anonym
    Anonym (Förtvivlad :() skrev 2012-09-02 19:20:24 följande:
    Jag har sårat den person jag älskar mest av allt och även mig själv. Det är ingenting man vill göra. Även jag mår fruktansvärt dåligt. Jag ville ha tips och råd, inte massa påhopp om att jag är en idiot, det vet jag redan

    Du vill få bekräftelse på att det var inte ditt fel, och få svar av något svart på vitt, att du går fri från allt? Kan du inte erkänna att du gjort fel, och säga som det är?. Hur jobbigt är det inte att gå hela sitt liv igenom med att att inte godkänna,att okay, det var jag som gjorde fel. Det spelar väl ingen roll vem som erkänner det i ett förhållande som kommer att ta slut, vem som gjort fel, och vem som tar det slutliga steget? Det är ju inga påhopp, de säger här, utan råd att dethär förhållandet kommer  inte att fungera, om inte du själv tar på dig skulden att du gjort fel.Men du tycks ha väldigt svårt med det,och så länge du inte själv inser att du gjort fel och erkänner det, så finns det ingen chans att förhållandet ska kunna fortsätta.Du är feg,då du inte kan erkänna dina misstag!
Svar på tråden Han har gjort slut & bara klippt kontakten?!