• viseversa
    Anonym skrev 2012-09-04 20:33:27 följande:

    Bara det att det knakar när man går i hallen, så det hörs ju att man står vid dörren...
    Äh du måste inte öppna för folk du inte känner. Men med titthål ser du ju om det ÄR någon du känner. 
  • viseversa
    LillGris skrev 2012-09-04 20:18:53 följande:


    Öh nej det där var FÖR logiskt! :)
    Haha vadå? En enkel lösning på ts problem. Tar några minuter att få dit och tadaaaa så kan hon SE vem som står utanför utan att behöva öppna dörren. 
  • viseversa
    Alby skrev 2012-09-04 20:42:46 följande:
    Jag öppnar aldrig för okända. I våras så tog min man ett extrapass på natten, han jobbar aldrig natt annars. Och klockan ett på natten så ringde det på dörren och en okänd man stod där. När jag inte öppnade så började han kasta sten på mina fönster och höll på hela natten. Jag ringde polisen men dem var inte mycket till hjälp. Sen den natten så blir jag alltid lite rädd när det ringer oanmält på dörren.
    Oj fy vad kan det ha varit för sjuk obehaglig människa? När jag var 17 hade jag gjort slut med en väldigt obehaglig kille. Veckan efter så hade försökt KLÄTTRA in genom ett fönster som vi hade på glänt. Han hade först försökt tränga sig in genom dörren men min mammas inneboende som hade öppnat dörren när han plingat på hade med våld kastat ut honom i trapphuset igen.

    Då hade han gått ut på gården och försökt klättra in med hjälp av en låda. Han lyckades inte som tur var. Men på morgonen visade det sig att han hade försökt dra sig upp i gårdslampan som satt under fönstret och den var helt paj. Vi bodde längst ner. 
  • viseversa

    Ja det är väl så! Bara förvånad att ingen sagt något om titthål innan! Det är ju asbra om man vill se vem som står utanför utan att behöva öppna!

Svar på tråden Åh va jag avskyr när det ringer på dörren!!!