• Alby

    Åh va jag avskyr när det ringer på dörren!!!

    Jag öppnar aldrig för okända. I våras så tog min man ett extrapass på natten, han jobbar aldrig natt annars. Och klockan ett på natten så ringde det på dörren och en okänd man stod där. När jag inte öppnade så började han kasta sten på mina fönster och höll på hela natten. Jag ringde polisen men dem var inte mycket till hjälp. Sen den natten så blir jag alltid lite rädd när det ringer oanmält på dörren.

  • Alby

    Viseversa kan inte citera ditt inlägg från mobilen. Jag vet inte vem han var, bott i denna lägenheten med min man i tre år, och det var första natten jag spenderade själv. Vid tre ringde jag polisen, och de kom överens med honom att han inte fick gå över mer på min tomt. Så istället så stod han på parkeringen och stirrade in i min lägenhet till halv sju. (min man kom hem vid 7) jätteäckligt var det,pratade med min mamma på telefon hela natten.

  • Alby

    Jag börjar bli nyfiken på vad de vill, de som ringer på hos dig Ts.
    Jag brukade klicka hem gratisprylar på internet ett tag, typ gratis tidning, varoprover och sånt. En gång klickade jag hem en gratis bok om religion, och då började jag få massa besök av mormoner i ett par veckor. Men det är nog inte dem som hälsar på dig...
    Om du känner dig säker nästa gång det ringer på dörren, så kan du ju fråga vad dem vill. Uppdatera gärna här nångång om du skulle få reda på det vilka det är. Låter mysko.
     

Svar på tråden Åh va jag avskyr när det ringer på dörren!!!