Inlägg från: Cicci84 |Visa alla inlägg
  • Cicci84

    Puls i vänster öra!

    Hör väldigt ofta lr typ hela tiden ett vinande pulsljud i vänster öra, oftast om jag böjer mig ner lr rör huvudet, vaknar till och med me skiten! Ljudet har gjort mig spänd med nackvärk käkvärk och en ångest som kan fan få mig att vilja hoppa från den högsta bron! Varit hos läkarn två gånger , fick spola örat från vax men bev inte bättre, gick dit en gång till och läkarn lyssnade på halspulsådern och hörde inga blåsljud och sa surt att jag har tinnitus! Fan är han rubbad!!! Jag har ingen jävla tinnitus och skulle av haft de så krävs de väl en utredning för att konstatera de??? De kanske går över sa han, lr hur! Tre månader har jag haft de och de är blodkärlen som låter inte tinnitus! Nån som lider av samma skit som jag??? Så satans spänd i nacken och totalt slut i huvudet av de där jobbiga ljudet! Hoppas ni där ute har en trevlig lördag :)

  • Svar på tråden Puls i vänster öra!
  • Cicci84

    Hej!! Ja men de gjorde han på mig med, alltså lyssnade med en sån där pryl mot mitt öra, haha trots att jag förklarade att jag inte hör hela tiden :P vilken tur att ditt har försvunnit, finns de kanske hopp för mig med :D kram kram

  • Cicci84

    Synd man inte är gravid då :) hörde aldrig pulsen när jag väntade barn men nu måste jag stå ut med de usch och tvi men ska väla ringa läkarn igen på måndag och kräva en genomgång på kroppen och knoppen i hopp om att få ett svar :) skönt att höra att fler haft de!!!!! Var förut livrädd att jag skulle få en hjärnblödning av de, men förmodar att de inte hänger ihop :)

Svar på tråden Puls i vänster öra!