Inlägg från: sötare |Visa alla inlägg
  • sötare

    Vad kostar det att åka ambulans ?

    Jag åkte ambulans båda mina förlossningar. Första gången mötte de oss på vägen. Jag tvingade min sambo att stanna bilen för att jag hade så ont å kunde inte sitta stilla. Tackar gudarna att de skickade en ambulans för ambulanspersonalen hjälpte mig att andas så att jag stod ut med med värkarna.
    Andra gången fick vi verkligen tjata oss till att de skulle komma med ambulans och det är jag verkligen glad för att vi gjorde för vi hann knappt komma innanför förlossningssalen förrens lilleman tittade ut.
    Ibland så kan det vara värt att ringa ambulans för ambulanspersonalen kan hjälpa kvinnan att hantera värkarna å stressen som en pappa kanske inte kan.
    Lycka till när det är dagas för det lilla pyret att titta ut :) 

  • sötare
    sirisdotter skrev 2012-09-17 10:16:45 följande:
    Hade du inte fått lära dig att andas  (profylax-)   under föräldrautbildningen?    Eller du kanske blev  så överrumplad av sammandragningarna att varken du eller din medpassagerare fick ordning på andningen?
    sådant fick inte vi lära oss. Var som sagt ambulanspersonalen som hjälpte mig första gången.
  • sötare
    joliisb skrev 2012-09-17 13:57:20 följande:
    den där andingen var ju som bortblåst ut minnet när värkarna kom.... eller är de barq jag som haft dr så?! :)
    en arbetskamrat till min sambo berättar att han å hans fru betalade dyrt för att lära sig andas rätt å hur de skulle aggera men det var bortkastade pengar ansåg han för när det sen kom till kritan så sa frun till honom att han skulle hålla käft, :)
  • sötare

    Vill bara säga att många  ambulanspersonal uppskattar att få hjälpa en gravid till förlossningen , speciellt när de får stanna kvar inne på fölossningen under tiden som bf pågår, de känne lite som det e deras barn med. 

  • sötare
    Scream2 skrev 2012-09-18 10:35:21 följande:


    Gravida som föder när som helst ja...inte som har sju timmar kvar...och nej...vår bebis e de inte men att förlösa är ganska coolt och man är mkt uppskattad i dey läget.
    alla är vi olika å känner olika ( och tur var e väl det för annars skulle det vara en tråkig värld) ,, de som har varit med mig och de jag känner som jobbar som ambulanspersonal känner så .
Svar på tråden Vad kostar det att åka ambulans ?