Inlägg från: Anonym (Förvirrad tjej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förvirrad tjej)

    Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna

    Underbart att läsa den här tråden! Jag sitter inte i samma situation, jag är singel. Känner dock mer och mer att jag dras till tjejer. Jag har några nära vänner som det kommit på tal och då har jag berättat att jag absolut skulle kunna tänka mig att vara med en tjej, men inte ens för dem har jag vågat berätta allt som jag tänker. Kan ju knappt erkänna för mig själv. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Samtidigt är det väl bättre att ta tag i det nu än att sitta som vissa av er gör i en relation med en man och komma på att det verkligen inte är det ni vill. Det snurrar som sagt ganska bra i min skalle..

  • Anonym (Förvirrad tjej)
    pontus1992 skrev 2013-01-12 03:49:27 följande:


    Vad är det som är jobbigt med att du evt är homosexuell? Jag rekommenderar att du går in på RFSL hemsida där finns det telefonnummer till deras hotline där du kan prata med tjejer och killar i samma situation.
    Jag som hade en helt "smärtfri" outing och accepterade det helt för egen skull från början har jag svårt att sätta mig in i en situation där det är svårt att inte själv acceptera det.
    helene 355 skrev 2013-01-12 14:49:49 följande:

    jag har också svårt att förstå att de kan vara så svårt att komma ut, måste ju vara mycket lättande att äntligen få vara själv på de sättet att man själv accepterat och att nu kan andra acceptera de med. jag vill inte att någon tar illa upp, tycker man de är jobbigt, så är de ju fruktansvärt jobbigt. Det förstår jag, men folk är mycket mer öppna och förstående än man tror och sån stor sak är de ofta inte för andra ( kanske störst för en själv). självklart finns de dem som kan ha svårare att acceptera men de mesta löser sig med tiden. man får ibland tänka att tog de så lång tid för mig att acceptera så kanske vissa behöver minst lika lång tid att acceptera det med. än om jag själv inte tycker att folks sexuella läggningar ska spela någon roll eller ens behövas accepteras.

    Va skönt för dig Ts att du mår mycket bättre nu och lycka till, haft tråden i favoriter och läst sen du började skriva :)  

    Jag vet faktiskt inte varför det är jobbigt. Jag vet att de flesta enbart skulle rycka på axlarna. Vissa som jag känner har faktiskt också undrat varför jag har problem med det. Jag har verkligen ingenting emot att andra är det! Men! Det har inte varit min bild av mig själv och därför är det svårt att acceptera.. Förlåt TS att jag tog över här en stund. Verkligen härligt att du mår bättre :)
Svar på tråden Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna