• Emmut

    Tänker lära mina barn ett eget språk!!!

    Herregud, inte nog med att orden är mycket längre och jobbigare att lära sig. De kommer ju ändå höra de rätta orden från omvärlden och då blir det troligtvis mest förvirrande för dem.

    Tycker det där med genus gått extremt till överdrift i "dagens samhälle", pojkar får väl vara pojkar och flickor får väl vara flickor, vad spelar det för roll? Varför måste vissa människor pränta in att man ska vara en "hen" (som är ett väldigt fult ord för övrigt).

      

  • Emmut
    Anonym (irriterad) skrev 2012-09-26 10:36:26 följande:
    Med tanke på att genussamhället är framtiden skulle jag säga att jag ger dem de bästa förutsättningarna att lyckas!
    Varför är du då anonym förresten? Kan du inte stå för dina påhitt?
  • Emmut
    pluvdo skrev 2012-09-26 10:42:06 följande:
    Sandlådan!

    Om de använder ord som klipperson när de blir äldre så kommer folk tro att de är utvecklingsstörda.
    Hahahaha aa "Jag ska till klippersonen efter skolan",  "tack mathanterarpersonen för maten idag", "min pappa är bransarbetarperson" 

    Ni hör ju själva hur det låter Skrattande Eller barnen kanske inte får säga mamma och pappa heller? Utan föräldraperson eller nåt?  
  • Emmut
    Helle333 skrev 2012-09-26 13:36:47 följande:

    Ännu en som smutskastar ett ord du inte ens vet och förstår varför eller hur man kan använda ordet. Ja visst, man kan använda det till att avköna MEN framförallt finns ordet för de som av ngn anledning inte kan eller vill sätta hon eller han på sig själv eller annan person. I finland finns bara hen. Betyder det då att det inte finns män o kvinnor där? Nej. Betyder det att alla där är könsförvirrade? Nej.

    Jag vet exakt vad "hen" är meningen att användas för men som jag sa VISSA människor vill hellre säga hen än hon eller han för att "avköna" och "sudda ut könsrollerna", DET tycker jag är stört.

    Sen den enda gången jag personligen skulle tänkas använda ordet "hen" är när det gäller transvestiter/shemales/personer med halvt genomgången könsoperation.

    men nu var det inte detta som skulle disskuteras i denna tråden...   
         
Svar på tråden Tänker lära mina barn ett eget språk!!!