• Elvis S

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    Anonym skrev 2012-10-04 11:38:49 följande:
    Vad är det som säger att man är ihop med någon för att man tycker denne är sexuellt attraktiv?Nej då kan det väll vara bra om man kan på något sätt kan kåta upp sig innan om man nu ändå vid något tillfälle längtar efter ett hål att köra upp den i. För med lite fantasi så kommer man långt!Då kan det t ex gå för den mest kräsne!



    Gott poäng. En annan sida på det är om man inte är särskilt intresserad av sex. Jag hade tyckt att det varit väldigt smidigt med en partner som kunde ta ut åtminstone en stor del av sitt sexbehov via onani så det blev något längre mellan gångerna hon behövde ha samlag.
  • Elvis S
    Anonym (jadu) skrev 2012-10-04 12:31:19 följande:
    Jo men då hade du ju inte heller brytt dig om hon använde porr??



    Nej, inte det minsta. Varför skulle jag det? Det är ju trots allt bara fantasiskildringar, precis som alla andra filmgenrer (bortsett från dokumentärer förstås) och jag utgår från att de allra flesta vuxna och myndiga personer kan ta det för vad det är; underhållning skapad för stimulering eller avkoppling.
  • Elvis S
    Anonym (jadu) skrev 2012-10-04 13:48:10 följande:
    Jo men det är ganska avtändande med en man som skulle sitta bänkad framför sport eller en TV-serie också....tycker jag. Alla har inte samma syn på porr som du. Jag tycker det är lite makabert faktiskt, att de andras rövhål m.m.



    Och jag tycker fötter är avtändande. Det är som du själv var inne på; vi är alla olika.

    Jag är i mångt och mycket en laissez-faire-person; innanför ganska vida ramar får folk (inklusive partners) göra vad dom vill, det skadar inte mig och det ska en del till före jag tar illa upp. Det viktigaste, och något som jag tror många missar, är vikten av att hitta någon med samma grundläggande livsfilosofi istället för att fokusera på gemensamma intressen och delad smak gällande musik och mat när man möter någon ny. Det tror jag sparar en många gräl senare...
Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!