• Cheeses

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    bevara sverige svenskt skrev 2012-10-04 15:50:44 följande:
    Att porrindustrin är sunkig misstänker jag men å andra sidan plockar man bort porrindustrin som ökar prostitution, escort, människohandel och kanske tom våldtäkter desto mer. Och det är det väl ingen som vill? Misstänker att porrindustrin är en säkerhetsventil för andra betydligt mindre attraktiva sexaktiviteter.

    Öh va? Vilken fin bild du har av män. Män måste se porr för annars går de ut och våldtar? Och vad är inte porr då? Mycket porr ÄR utnyttjande av människor sexuellt.
  • Cheeses

    Min kille får gärna onanera men inte till porr, det är en äcklig, sunkig och smutsig bransch som jag inte vill att han stödjer. Vad är problemet ts?

  • Cheeses
    reflections skrev 2012-10-04 17:47:36 följande:
    Det var ett svar på Bedheads:

    "Varför kopllar du ihop porr och onani? Kan du inte onanera utan porr? Och är det isåfall inte ett symtom på att något inte står riktigt rätt till?"

    Hmm onanerar man inte för att man är kåt? Varför måste man då ha porr för att BLI kåt? Märkligt. Alla som tittar på porr upprätthåller en sunkig och äcklig bransch som utnyttjar människor (främst kvinnor). Jag har inte mycket för folk som tittar på porr faktiskt.
  • Cheeses
    reflections skrev 2012-10-04 17:52:50 följande:
    moralpanik. får jag fråga om du köper kläder från hennes, indiska eller möbler från ikea? barnarbete DET är en sunkig bransch. kan du svära dig helt fri?

    sedan finns det faktiskt hemmagjorda filmer där par har filmat sig själva...är den kvinnan också utnyttjad och förnedrad? lesbisk porr?

    Jag gör vad jag kan för att så få männsiskor som möjligt inte ska bli utnyttjade, DET kan man inte säga om folk som tittar på porr!
  • Cheeses
    Anonym (ryssGirl) skrev 2012-10-05 16:26:28 följande:
    jag tycker att det du sa är faktiskt överdrivet! jag utnyttjar inte någon, har en man vi var tsm i 4,5 år o har en 0,5 års son nu oxå... min man utnytjar inte ngn heller! jag märker att du tucker inte om nya rutiner.... nya känslor med din sombo... du vill inte ge en tjans o se vad som kommer hända efter du hade gjort det.... du vill inte fantisera.... ja du din man har säkert jävligt tråkigt med dig... du är inte rädd om din man... du är inte rädd att förlora han! men jag säger bara såhär kommer du vara mer öppen för din man o dig sj då kommer han älska dig ännu mera! jag o min sambo kollar tsm på porr en gng i månad men jag låter aldrig han att runka... det låter lite överdrivt vad hon skrev.... man får inte hålla mannen för nära o man får inte låta han gå! man måste ha den gränsen som betyder att gå baki ryggen! iaf jag tycker att positivt i ett förhållande är om man vill vara tsm i hela livet då måste man låta saker göras till gränsen! 1.porr är ingen gräns, du visar till mannen att du litar på han o låter göra det han tycker om! 2. trekant(du,han, en till tjej/kille) är ingen gräns (alla män drömmer om detta, o om du ger till han en tips då kommer han nog aldrig göra slut med dig, efter som det finns jätte lite tjejer som vill uppleva detta) 3. gå in på hans dator o sätta som bakrundsbild en porrig bild/model bl.a. är ingen gränns heller, han märker att du vill. 4. skicka ett snusk sms till han när han är på jobbet, tro mig han kommer bli glad! 5. strippa för han, du får en "bra" orgasm! 6. avsugning utan anledning(t.ex. efter han duschat, han vakna, han kom från jobbet o mm. 7 om han åker någonstans o ska vara borta jätte längre kåta upp han o låt erat kropp svettas av njuthet! den 8 är gräns- låt han aldrig vara med andra tjejer utan dig! så hade vi levt i 4,5 år o jag är en lucki kvinna som kan allt dethära!
    Sorgligt...
  • Cheeses
    Anonym skrev 2012-10-10 11:32:39 följande:

    Vilka 90%? Var har den undersökningen genomförts och av vem? Gilette?

    Från Flashback... Tyst haha, siffra tagen från en sketen internetundersökning.
  • Cheeses
    Janice01 skrev 2012-10-10 10:49:55 följande:
    Att raka könshåret började långt innan porren anamnade det! Redan på rommartiden så var det många kvinnor som hade helrakade fittor. Porren tar upp sådant som folk vill se pga att det är en kommersiell produkt.
    Över 90% av alla män tänder mer på en helrakad fitta än en som är vildvuxen.

    Vidare så skiter jag i vad män tänder på, jag gör det som jag trivs bäst i. Förstår inte vart den meningen kommer in i diskussionen ens?
Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!