• Klotjohan

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-04 14:10:03 följande:

    är ju precis d ja vill få fram självklart vill inte alla ha en sån som mig el en sån som min sambo.

    självklart finns d folk som känner sig osexiga, äcklade å mindre atraktiva bara för att deras partner kollar porr el onanerar i ensamhet.

    grejen är bar den att ja inte fattar va the big deal är då man absolut inte är mindre atraktiv el sexig för att partnern ibland väljer att ta saken i egna händer å kanske då även kolla porr samtidigt!

    bitter e väldigt fel ord att använda som tolkning av min ts däremot kan ja erkänna att ja e sååååååååååååååååå less på dessa stackars satar som känner sig så dåliga som människor pga just d ts handlar om att dom faktiskt skriver splatvis på fl om detta å dessutom inte kan ta att dom flesta är ok me att göra just detta!
    Underbart att någon fattat grejen! Jag o min partner har ett ganska avspänt förhållningssätt till sex. Kanske är det annorlunda mellan två män? Men runkar min partner så inte fasen tar jag det personligt någon gång eller känner mig mindre attraktiv. 
    I morse låg han kvar i sängen och myste lite , han smekte mig utan på kalsongerna och jag blev hård. sen var han tvungen att gå till sitt jobb och jag låg kvar och innan jag duschade drog jag en runk. Han kom inte hem och tog ut skilsmässa för det och anklagade mig för att vara otrogen och tycka han är ful. Onani är ett bra sätt att "lätta på trycket" och få lite skönt för sig själv. Har inget med att man inte gillar sin partner. 
  • Klotjohan
    Cheeses skrev 2012-10-04 17:56:01 följande:

    Jag gör vad jag kan för att så få männsiskor som möjligt inte ska bli utnyttjade, DET kan man inte säga om folk som tittar på porr!
    räknas även amatörporr då??? 
Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!