Inlägg från: Anonym (tönten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tönten)

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-04 09:57:51 följande:
    Helt seriöst vad är det för fel på alla dessa människor som blir sura, svartsjuka el rent av gör slut me sin partner pga av att denne runkat/pullat el. kollat porr??????????????????????

    Fattar verkligen inte grejjen!

    Jag kan inte minnas att jag någon gång sett en tråd där en kille beklagar sig över att dennes tjej onanerar. OAVSETT om det är till porr eller inte. Fine, jag kan acceptera att porr inte är för alla. Men det är hela grejjen med att det skall vara tabu för killar att onanera så fort det är i en relation med någon. För onanerar man så betyder det per automatik att sexlivet är kasst, eller att killen hellre föredrar att dra en runk istället för att ha sex med sin tjej. MEN SÅ ÄR JU INTE FALLET!?
    Jo, så är fallet i vissa fall. Anledningen till att jag inte uppskattar att min karl kollar på porr och runkar är för att jag blir åsidosatt. För oss är det ett problem, eller för honom snarare. Jag är väldigt sexuell av mig och ställer upp på det mesta, jag är inte dålig i sängen och jag är inte blyg. Jag gillar sex och jag tar gärna med mig porren in i sexlivet, jag har inget emot att kolla på porr tillsammans. Men grejen att han runkar till porr och sen inte är kapabel till att tillfredsställa mig, det är DET jag sätter mig emot! Han fick välja mellan mig och porren, alternativt att han behöll båda men då kunde jag skaffa mig en älskare så jag får mina behov tillfredsställda men det var inte aktuellt. Så, DÄRFÖR har jag svårt för att min karl runkar till porr för det ställer till problem för OSS! Hoppas du fick svar på din fråga. Mvh Tönten
  • Anonym (tönten)
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-19 15:22:18 följande:

    nej d har ja fortfarande inte fått då dom som är i din situation inte är aktuella i denna tråden! det är inte er ja stör mig på, er förstår jag för i dessa fall har ju partnern gått för långt å den andre blir lidande.

    jag vill ha svar från dom som får sitt sexbehov tillfredställt men som ändå känner sig äckliga, osexiga etc för att dom kommer på partnern me att onanera själv å kanske då även till porr. dom förstår ja mig inte på!

    hoppas du å din man hittar en lösning på hans problem å ta det inte personligt så länge för du är inte problemet i ert förhållande!

    {#emotions_dlg.flower}
    Okej. Jag har inte följt tråden så du kanske nämnt det innan.

    Det jag kan störa mig på gällande denna svartsjuka mot porr är till exempel kvinnor, som det oftast faktiskt är, som inte tillfredsställer sina män men ändå kräver att männen inte får tillfredsställa sig själva och absolut inte får kolla på porr. Det tycker jag är snedvridet. Om inte partnern kan tillfredsställa en annan så får man helt enkelt göra det själv och det ska man inte få skit för. Alla har vi våra behov.
Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!