• blackops

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    Hela denna tråden har börjat spåra ur lite.

    Det hela tråden egentligen handlar om, är VARFÖR någon i ett förhållande anser det som ett svek när ens partner onanerar. I nästan alla trådar på FL som handlar om detta så är det just en tjej som skrivit tråden. Där hon känner sig kränkt, sviken, otillräcklig, osäker, får dålig självkänsla, äcklad, utbytt eller ja U NAME IT, så fort det kommer till att mannen i förhållande till ve och fasa onanerar då och då.

    Jag kan inte minnas att jag någon gång sett en tråd där en kille beklagar sig över att dennes tjej onanerar. OAVSETT om det är till porr eller inte. Fine, jag kan acceptera att porr inte är för alla. Men det är hela grejjen med att det skall vara tabu för killar att onanera så fort det är i en relation med någon. För onanerar man så betyder det per automatik att sexlivet är kasst, eller att killen hellre föredrar att dra en runk istället för att ha sex med sin tjej. MEN SÅ ÄR JU INTE FALLET!?

    Så frågan som ställs är, varför är det "fel" att onanera när man har ett förhållande, oavsett hur bra sexliv man har?

    Det måste ju grunda sig i att personen som anser att det är fel har extremt dålig självkänsla, eller blir svartsjuk av hela situationen. Den personen som känner så gör ju fel i att "förbjuda" sin partner att göra saker, bara för att personen i fråga inte klarar av att hantera sina issues med situationen. Eller?

  • blackops
    ModestyB skrev 2012-10-18 14:56:45 följande:
    Är det så svårt att förstå att många anser att sexhandel, hur den än gestaltar sig, är fel? Att handel med människokroppr är fel? Att den åsikten inte alls måste vara förankrad i dålig självkänsla, svartsjuka, eller andra problem?

    Sexualitet är inget tabubelagt som det ska hymlas med, jag struntar i om ni spelar in filmer på er själva och onanerar till det hela dagarna. Amatörporr är en sak, där det inte ligger några som helst ekonomiska intressen bakom, det kan grunda i en önskan om att andra ska se, gratis. Men både jag och min man är helt enade kring att porrindustrin är destruktiv och moraliskt förkastlig.
    Vänta lite nu, det finns givetvis extremfallen där folk far illa av sexhandel och som resulterar i en film som läggs ut på nätet som någon sedan kan tjäna pengar på. Det finns extremfall inom allt om man skall se på det på de sättet.

    Men om vi vinklar det lite då, eftersom att du anser att det är moraliskt förkastligt att kolla på porr. Du nämner förvisso amatörporr som en genre som är mer "ok" än övrigt utbud. Men om en person som gör en porrfilm i rent ekonomiskt intresse, av egen fri vilja och man får utgå ifrån att ingen annan tvingar denna person till någon som personen inte vill, är det sexhandel?

    Vi kan ta prostitution som ett exempel. Vi kan ta frågan från moraltestet i P3 som ett exempel.
    "Är det moraliskt försvarbart att köpa sexuella tjänster om den som säljer gör det frivilligt och ingen hallick finns?" Eller är detta olaglig sexhandel och förkastligt för dig med? Att du som person inte är intresserad utav en sådan tjänst säger jag inget om. Men frågan rent generellt undrar jag över..

    Jag förespråkar inte prostitution eller sexhandel på något sätt, men när du drar paralleller mellan porrfilm generellt och sexhandel så anser jag att du är lite fel ute?


  • blackops
    ModestyB skrev 2012-10-18 15:50:09 följande:
    Porrfilm=inspelad sexhandel. Köp av kroppar där pengar finns med i bilden, hur frivilligt det än sker, är sexhandel och inget annat. 

    Amatörporr kan vara helt utan ekonomiska intressen. Då handlar det inte om sexhandel.
    Fast det var inte det jag frågade, jag frågade om det var moraliskt förkastligt om det sker av egen fri vilja och ingen far illa under processen..

    Amatörporr har säkert skadat en uppsjö av folk där svartsjuka ex lägger ut filmer på sina ex som de spelat in under deras tid tillsammans, i syfte om att visa omvärlden deras sexakt. Med största sannorlikhet så kommer det som detta ex precis gjorde förkrossa den tjej/kille som inte gav sitt godkännande att lägga ut filmen. Men det var inget ekonomiskt intresse i detta..

    Sexhandel i dina ögon är att köpa sex, dvs betala för en porrfilm / bilder osv.. Men sexhandel i mina ögon är när personer som är i en utsatt situation mer eller mindre blir tvingade att utföra sexuella tjänster mot betalning, inte av fri vilja.. För mig är det två helt skilda saker.
  • blackops
    Anonym (FYFAN) skrev 2012-10-24 05:41:31 följande:
    blir så lack på er!! tänk om hen kommer hem från jobbet och så sitter hen o onanerar till hårdporr????? vill ni verkligen se hen onanera till andra?? tänk på det nästa gång ni har handen i syltburken.
    Ursäkta OT men jag bara hatar ordet "hen".. den dagen jag hittar en könsneutral person sitta och tokonanerar till porr så vet jag inte hur jag skulle reagera.

    Om jag dock hade hittat min tjej som onanerar febrilt när jag kommer hem efter jobbet så hade mer än gärna slängt mig över henne och "hjälpt till". Men det har aldrig hänt hittills och lär aldrig ske heller, tråkigt nog..

    Fast som jag skrev för flera sidor sedan, alla har hakat upp sig på detta med porr (det stod förvisso i TS), men de handlar ju framförallt om varför folk "förbjuder" sina partners att onanera.
  • blackops
    Anonym (jadu) skrev 2012-10-24 10:19:03 följande:

    Du, anledningen till att man onanerar i ensamhet är väl att man kanske inte vill ha nån slängd över sig??? Det är nog därför män väldigt sällan hittar sina tjejer i full action???
    Absolut, men det var ju ett svar till den jag citerade? "hen" skrev ju just ett sådant scenario.


  • blackops
    Anonym (jadu) skrev 2012-10-24 10:33:58 följande:

    Jo men du vände det ju till att du skulle hoppa på henne. När hon helst ville vara ensam med snyggingen på skärmen.
    ja, min slutsats till det var väll att de inte hade varit några konstigheter i mina ögon.. dvs att jag hade hittat min bättre hälft som onanerar när jag kommer hem efter jobbet.

    Därav tillägget att det aldrig har hänt, men skulle det ske så skulle jag inte bli sur, utan snarare tänd på det..
Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!