Inlägg från: Anonym (OnaniÅPorrOk) |Visa alla inlägg
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    Janice01 skrev 2012-10-17 09:50:15 följande:
    En sexchatt är INTE fantasier! Det är ett aktivt sätt att kåta upp någon annan (samt sej själv) som INTE är ens partner!

    Du är konstig du som tycker det är ok att din gubbe sitter och sexchattar med andra kvinnor men inte gillar att han runkar till porr!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (jadu) skrev 2012-10-17 10:00:52 följande:

    Jag tycker inget är ok. Men jag tycker inte det är farligare med sexchat utan kamera än porr.

    Klart det är fantasier, vad är det annars? Om man inte har kamera så ser du ju inget och då är det ju fantasier??

    men att sexchatta påvisar ju att du själv aktivt sökt någon att sexchatta med vilket ju faktiskt gör att steget till otro blir kortare då du me bara några knapptryck kan sitta med personens mobilnummer i handen.

    när du kollar porrklipp finns d ju ingen människa på andra sidan som kan ge någon derekt feedback å du kan heller inte få ngot mobilnummer!

    sexchatt tycker därför jag är värre än porr! porr är bara ren stimulans för att förhöja kåtheten å därmed njutningen vid onnani!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (jadu) skrev 2012-10-17 10:11:19 följande:

    Jag tycker sexchat skulle vara för att förhöja kåtheten också. För mig skulle det ge väldigt mycket mer än att se två svettiga människor ha sex med varann. Faktiskt. Man behöver väl inte be om nåt telefonnummer för att chatta??? Menar du att man vill ligga med den personen eller? Du vill ju inte ligga med de i porren?
    som janice01 skriver så e d egentligen helt ot!
    men om du skulle tycka d va ok att din man sexchattade så vill ja bara varna dig att du snart inte har någon trogen man. nix ja låter min sambo kolla porr bäst fan han vill men aldrig skulle ja låta honom sexchatta.
    Janice01 skrev 2012-10-17 10:05:48 följande:
    Men varför går du då OT hela tiden och kommer in på sexchatter när vi pratar om porr????

    Om dom INTE har kamera så är det knappast så mycket sexchatt, för när man sexchattar så onanerar man ihop och ser den andra! Annars är det rena kärleks meddelanden man skickar.
    tummen upp för d! håller me du.
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (jadu) skrev 2012-10-17 10:16:55 följande:

    Nej, jag skrev att jag tycker varken sexchat eller porr är ok. Varken mer eller mindre.

    men du tycker sexchatt är mer ok än porr skriver du ju oxå!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (Finally!) skrev 2012-10-17 11:29:10 följande:
    Äntligen har någon tagit upp detta ämne. Tack tack! Det var en fröjd att läsa att det var någon mer som tycker som jag. (Började känna mig aningen ensam här ) :) Porr är ju en kul sak att titta på och jag skulle aldrig bli arg om min man drog en hand tralla , ibland kan han sätta på en rulle och ligga och njuta tills jag kommer , för han vet att jag går igång på en rulle och hans stora. Jag har ofta tänkt på hur dessa kvinnor vars män är otrogna för att dom runkar i smyg hur deras sexliv är.... Öppenhet, runk, onani, leksaker och p-rullar livar ju upp sexlivet och det är variation på det.  Att förbjuda något så naturligt som att få onanera är helt sjukt i min mening. Det är som att sätta snoppen i fängelse och får bara tas fram för torr sex en gång i veckan max. Nä skärpning nu alla torra kärringar där ute som bara förbjuder och ställer en massa orimliga krav på era män.               

  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (Finally!) skrev 2012-10-17 14:04:13 följande:
    Ha ha ha ha ha!!!! jag förstår att du har det bra i La la landet med din man. Han sprutar säkert bara fina rosa perfekta spermier, gärna med rosetter på oxå.   

  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym skrev 2012-10-17 15:00:42 följande:
    It's in the eye of the beholder. Om hon gillar att han gör det, vem är du då att säga att hon har en äcklig sambo? bara för att DU inte tycker det verkar speciellt aptitligt, så betyder det inte att han är äcklig generellt om hon tycker att det är fullt normalt i deras relation? Personligen så hade jag precis som TS också kanske hållt mig lite avskiljd om det var så att jag ville onanera. Hade jag däremot kommit hem och hittat min tjej som ligger och onanerar, så hade jag ju blivit helt sjövild och mer än gärna gjort henne sällskap. Så är det skillnad på en kille som runkar, eller en tjej som onanerar? Nej, men det ligger i betraktarens ögon, som jag inledningsvis skrev!

    Tack! Börjar bli rätt less på att förklara mig för alla som bara vill missförstånd eller dömma. Så super tack för jätte bra svar.
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Janice01 skrev 2012-10-18 10:43:38 följande:
    Det tror jag inte qatt du är! Men däremot märker jag att du verkar ha komplex för något eftersom du hela tiden måste bevisa för oss hur du håller på för din kille. Eller så är du bara väldigt ung.

    u go girl! tror du satt huvudet på spiken! :D hon är nog en av dom som mår så där dåligt av att mannen har ett eget sexliv med sig själv å måste hävda sig!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (jadu) skrev 2012-10-18 10:48:17 följande:

    Jag håller inte på med nåt för min kille, vad menar du? nä, jag är 30+.

    Jag blir så trött på sådana som David76, känns faktiskt kränkade fast det är en anonym man som skriver det!

    men herregud du försöker ju bevisa för oss här hur frigjord du är samtidigt som du hela tiden hävdar att ni har ett så himla bra sexliv hemma men utan varken porr el egenservice (onnani på egen hand)!

    lite dubbelt budskap liksom!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Janice01 skrev 2012-10-18 11:18:58 följande:
    Exakt!
    Vi andra är säkra på oss själva och struntar i vad mannen kollar på medan han onanerar!
    Hade jag haft en man som la sej i om jag använde dildo eller annat när jag är med mej själv så hade jag kastat ut han direkt! Antar att din kille skiter i hur du onanerar också?

    jepp fullständigt! ja gör som jag behagar! :D

    måste säga att d e skönt att inte vara ensam om å fatta innebörden i min ts då man inte hinner/orkar me att skriva tillbaka till alla korkade människor som bara e ute efter att missförstå allt man skriver.
Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!