• Anonym

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-05 16:51:45 följande:

    hahahaha vilket dåligt försök till påhopp!

    givetvis inte ja svarade på ett inlägg där det var uppradat en del porr som denne inte gillade! jag höll med å skrev att d säkert finns fler typer som inte är ok!

    ska du försöka dig på arga påhopp så gör d på rätt person!
    Påhopp? Varför skulle jag vilja göra ett påhopp, när jag bara kan fråga dig varför du sitter inne med vilken porr som är ok? Jag är inte arg, men du verkar vara lite vresig.
  • Anonym
    Anonym (ryssGirl) skrev 2012-10-05 16:26:28 följande:
    jag tycker att det du sa är faktiskt överdrivet! jag utnyttjar inte någon, har en man vi var tsm i 4,5 år o har en 0,5 års son nu oxå... min man utnytjar inte ngn heller! jag märker att du tucker inte om nya rutiner.... nya känslor med din sombo... du vill inte ge en tjans o se vad som kommer hända efter du hade gjort det.... du vill inte fantisera.... ja du din man har säkert jävligt tråkigt med dig... du är inte rädd om din man... du är inte rädd att förlora han! men jag säger bara såhär kommer du vara mer öppen för din man o dig sj då kommer han älska dig ännu mera! jag o min sambo kollar tsm på porr en gng i månad men jag låter aldrig han att runka... det låter lite överdrivt vad hon skrev.... man får inte hålla mannen för nära o man får inte låta han gå! man måste ha den gränsen som betyder att gå baki ryggen! iaf jag tycker att positivt i ett förhållande är om man vill vara tsm i hela livet då måste man låta saker göras till gränsen! 1.porr är ingen gräns, du visar till mannen att du litar på han o låter göra det han tycker om! 2. trekant(du,han, en till tjej/kille) är ingen gräns (alla män drömmer om detta, o om du ger till han en tips då kommer han nog aldrig göra slut med dig, efter som det finns jätte lite tjejer som vill uppleva detta) 3. gå in på hans dator o sätta som bakrundsbild en porrig bild/model bl.a. är ingen gränns heller, han märker att du vill. 4. skicka ett snusk sms till han när han är på jobbet, tro mig han kommer bli glad! 5. strippa för han, du får en "bra" orgasm! 6. avsugning utan anledning(t.ex. efter han duschat, han vakna, han kom från jobbet o mm. 7 om han åker någonstans o ska vara borta jätte längre kåta upp han o låt erat kropp svettas av njuthet! den 8 är gräns- låt han aldrig vara med andra tjejer utan dig! så hade vi levt i 4,5 år o jag är en lucki kvinna som kan allt dethära!
    Vet du, livet går inte ut på att få en man att älska dig.
  • Anonym
    Ramborg Persdotter skrev 2012-10-05 19:04:04 följande:
    Oj, vilket feltänk här. Åsikter får alla ha och varken TS eller jag har påstått att vi sitter inne på det rätta svaret angående vilken porr som är ok. 

    Vill inte du kunna ha dina åsikter om vilken porr du tycker är ok? Varsågod!
    TS kallar andra töntar för att de inte tänker som "hon". Alltså är det "hon" som anser sig ha de rätta svaren.
  • Anonym

    Män som onanerar ser otroligt komiska ut. Det är inte sexigt, det är skrattretande!

  • Anonym
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-06 18:58:05 följande:

    Kallar bara dom som absolut inte kan förstå att deras partner onnanerar och el kollar på porr när dom är i ett förhållande för töntar. Dom som tar d personligt å känner sig äcklade, osexiga etc etc dom e töntar. Å ja behöver inget pepp då ja e helt ok Me att han tittar på andra brudar då ja ändå vet att han älskar mig å tycker ja e både snygg å sexig trots min i nuläget super stora mage. Jag är nämligen inte en av töntarna. Men tack för ditt försök att såra min självkänsla. Tyvärr bet det inte på mig denna gången.

    Jag tycker du är en tönt med dina åsikter.
  • Anonym
    Psychopath skrev 2012-10-06 12:32:49 följande:
    Vad bra för dig, men alla gillar inte porr, och att kalla alla för töntar bara för att du behöver peppa dig själv när din kille glor på andra som är snyggare än dig, är väl lite lågt.
  • Anonym

    Jag säger inget om att min partner runkar och jag vet att han inte skulle bry sig om jag pullade. MEN porr är inte ok i vårat förhållande åt något håll. 

    Varför ska han eller jag behöva kolla porr och runka/pulla? Vi har väl varandra att titta på och utforska? Jag är själv gravid och inte intresserad av sex pga att det är obehagligt och gör ont. Men istället ger jag min man en handtralla eller suger av honom och han är nöjd med det. Han har fortfarande inget behov av att kolla på andra som tex porr och tillfredställa sig själv.

    Han kan också komma ut ur duschen och säga att han 'tog hand om det' men det gör mig inget för jag vet att han tänker på mig / kollar bilder på mig när han gör det. Men att kalla någon tönt för att man inte tycker porr är ok är minst lika töntigt.  

  • Anonym
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-07 08:29:51 följande:

    jo men läser man ts så är d ju inte PORREN som är den stora grejen utan d att så många blir äcklade el känner sig otillräckliga pga att dom kommit på partnern me att göra d skönt för sig själv vare sig med el utan porr.

    såklart behöver inte min sambo porr för å kunna runka men tar han till porr ibland för att göra d så so what!
    min sambo har även sagt att när han kollar porr så tänker han alltid in mig i situationerna. (ja visst detta kan låta sunkit) men ja vet hur han menar å d e inget ja behöver förklara för dig el någon annan här.

    ville bara med mitt tillägg säga d att ja finns med i hans fantasier samtidigt som han kollar porr! alltså har d inget med å göra att han skulle tycka ja va osexig o.dyl! (inget du skrivit men andra så passade på att förtydliga).

    som du skriver låter du inte som att du tycker det är ok, inners inne. Du går ju i försvar.
  • Anonym
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-07 11:05:04 följande:

    Du får tro å tycka vad du vill! Jag vet vart jag har min sambo å kunde inte vara mer tillfreds med vårt liv! Du får gärna fortsätta försöka få mig tro annat men utan framgång!
    Jösses, vad du måste må dåligt.
  • Anonym
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-07 16:45:35 följande:
    Läs ts så som den e tänkt. D e inte porren som är i fokus utan dom som mår dåligt av att ens partner kan göra d skönt för sig själv med el utan porr som d handlar om. Varför bli så upprörd över att man trots ett bra förhållande Me bra sex kan ta hand om sig själv? Å tack igen för omtanken jag mår förträffligt bra å kan inte ha ett bättre liv, bättre familj el bättre sambo! Tror snarare d e ni som tror ja mår dåligt av detta som själva mår dåligt. Tycker mer synd om er!
    Det är bara patetiskt att hjälpa killen hämta papper efter han runkat i soffan brevid dig. Räta på ryggen, för fan!
Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!