Inlägg från: Anonym (OnaniÅPorrOk) |Visa alla inlägg
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    David76 skrev 2012-10-09 21:09:44 följande:
    Ts, Du är bäst!!! Äntligen en riktig tjej här på nördanas hemsida  Förstår att du INTE är singel  Synd... Kan ge mej fan på att snygg är du oxå   

    Haha tack! Jepp snygg som fan trots min 22 kg tyngre gravidkropp. Dock rör jag mig väldigt osexigt typ pingvin el i sängen flodhäst! Hahaha men ogravid får ja Me lätthet ragg. :D
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Wittra skrev 2012-10-09 21:28:05 följande:
    Eh? Runka när du sitter bredvid i soffan? Känns ju lite väl......öppet. Men låt gå, däremot verkar du inte förstå att somliga har partners som väljer porr FRAMFÖR att ha sex med partnern.  jag skulle heller inte gå i taket om sambon kollar porr, skulle han däremot börja föredra det framför att vara med mig, ja då skulle jag bli förbannad faktiskt...  

    Läs alla mina inläg!
    Anonym (OnaniÅPorrOk) skrev 2012-10-09 15:42:07 följande:
    Ja men som både jag och hm skrivit så tycker även vi att har d gått så långt att dom blivit avtrubbade JA DÅ ÄR NÅGOT FEL. Vi pratar om människor Me sund syn på sex.

    Ett exempel av fler men du kan gott läsa själv få ja e less på dessa påhopp om oförståelse hit å dit.
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    David76 skrev 2012-10-09 21:37:34 följande:
    Haha, visste att du va dé  Sa till en arbetspolare idag att hon går roligt. Hon ska ha om en månad.Har bara "skummat" igenom tråden. Men Vi har allt en del sköna och vettiga lirare, typ Elvis S, anonym uppmärksam och NHult Bara så du vet, så gjorde faktiskt du min kväll. Blev nästan lite förtjust, men bara nästan   

    Hahaha ja d e kul man kan roa någon iaf. Någon som dessutom fattar va min ts handlar om. Ja visst där sa du d alla sköna vettiga (host harkel) som hakar upp sig på helt fel saker. Du gjorde min kväll! :D Tack för d!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (Hm) skrev 2012-10-09 23:31:33 följande:
    Så du menar att folket tex har analsex för att det är inne, inte för att de kanske gillar det och tänder på det? Och att folk rakar sig pga porren, inte att många kanske bara känner sig fräschare så?

    Precis! Ja undrar hur tusan kleopatra kunde komma på att använda en sån där "osexig" lössnopp i trä utan att ha kollat på porr? Hon hade ju dessutom många att välja på Me riktig vara. :D Sen har ja både hört å läst om en farlig sexlek dom höll på med under hennes tid vilken gick ut på att föra in ormar i muffen med huvudet först undrar hur dom kom på den leken. Å dessutom har man funnit målningar på vad som ser ut som dagslägets swingersklubbar el regelrätta ormgropar. Jag tror våran kära anonym jaha har missat en å annan gammal lära å därför är naiv nog å tro att allt är porrens fel! Anonym (jadu) skrev 2012-10-09 17:26:24 följande: Vaddå tillåtet attvisa??? Det finns väl inga regler för det? Detär ju konstigtatt folktänder på vad som är "inne", men det var detjag misstänkte när alla skulle börja raka sina underliv...hahaha...så lättlurade porrtittarna är egentligen.
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym skrev 2012-10-10 08:04:33 följande:
    Finns inget mer osexigt än en gravid kvinna . Uäck.

    Stackars din kvinna då! Du lär ju inte kunna behålla en tjej Me den attityden. Inte kan du va särskilt gammal heller å sen e d fruktansvärt osexigt med omogna småpojkar.
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym skrev 2012-10-10 09:06:05 följande:

    Vet du vad en trend är, raring?

    jepp men va har d me mitt inlägg å göra?
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym skrev 2012-10-10 09:05:16 följande:

    Ok, jag är betydligt äldre än du och gift. :)

    Gravida kvinnor är INTE sexuellt lockande, så tycker många. Då tittar jag mycket hellre på en fräsch brud och runkar!  

    tur att alla e olika!
    å då e d ju bra att din fru tycker d e ok att du kollar på frächa brudar å runkar om hon skulle vara i gravidtillstånd! :D
    min sambo kollar frächa brudar å runkar enbart för att ja inte orkar vara delaktig annars hade han hellre varit med mig!!!

    sen vet du inget om min ålder! ;P
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    hur jag än svarar på denna fråga kommer du säkert hitta något du misstolkar men ja gör ett försök!

    denna grav är en såkallad riskgrav vilket har gjort att ja nu på slutet inte vågar ha sex pga risken för förtidig födsel. sammandragningar from hell å annat gör att jag helt enkelt inte vill utsätta mig för sex. dock är ja fortfarande sugen på att ha sex vilket gör att ja skulle bli alltför frustrerad av att hjälpa honom när han e sugen. därav tycker ja d e helt ok att han tar saken i egna händer å ja uppskattar tillåme att han gör d i samma rum som mig då ja får se honom njuta å vet att han kan känna sig tillfreds så pass att han inte går under iaf.

    å så till svaret på din fråga! givetvis runkar han även när ja inte e gravid men då när ja inte finns nära å kan vara med. eller så runkar han medan ja tar hand om andra delar av hans kropp!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (jadu) skrev 2012-10-10 09:58:27 följande:
    Det var inte jag som sa att folk kollar på sånt som är INNE. Att raka könshåret är en trend som kommer från porren.

    oki sory!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (jadu) skrev 2012-10-09 17:26:24 följande:

    Vaddå tillåtet att visa??? Det finns väl inga regler för det? Det är ju konstigt att folk tänder på vad som är "inne", men det var det jag misstänkte när alla skulle börja raka sina underliv...hahaha...så lättlurade porrtittarna är egentligen.

    trodde d va du som skrev detta!
Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!