• Lilla Hi

    Vad händer på första mötet?

    Vårat första möte var bara ett långt samtal och så fick vi fylla i ett frågeformulär. Fick inte ta några prover alls och inga undersökningar gjordes. Vi var mycket besvikna eftersom man väntat och spänt sig så mycket inför första mötet som skulle vara startskottet. 

     

  • Lilla Hi
    AsterA skrev 2012-10-15 11:06:55 följande:

    Visst blir man ledsen? Nästa gång vi träffar läkaren ska vi diskutera behandling redan. Men är det lönt att proppa kroppen full med hormonet när man inte ens vet om att det är fri passage i äggledarna? I helgen fick jag veta att den sista av mina väninnor är med barn så livet är skit nu... :(
    Ja man blir väldigt nedslagen! Hur många gånger har ni träffat läkaren nu? Vilka prover undersökningar har ni gjort? Vi hade ett första möte... sen lämnade vi 2 blodprover och ett spermaprov... efter det spolning av äggledare... sen efter 5 månader efter första mötet så fick vi äntligen träffa läkare. Då sa han att han tyckte vi skulle upp till Linköping för IVF så nu väntar vi på kallelse därifrån. Vart förvånad att vi inte skulle köra insemination eller hormon eller nåt annat. 

    Åh, så jobbigt med sånt besked! Har varit sist många gånger nu känns det som. Man lär ju känna nya människor som inte har barn... men som blir med barn. Vips är man sist igen! Inte alls roligt. Finns inget jag kan säga för att det ska kännas bättre för dig. Jag brukar trösta mig med att göra saker som mina vänner som har barn inte kan göra. Inte alltid så lätt att komma på saker så det kan skingra de tunga tankarna ett tag. Impulsresor (korta eller längre) eller spenderar pengar på onödigt dyra saker... inte så moget kanske men ibland lindrar det lite... och ibland gör man vad som helst för ett uns av lindring. Styrkekramar till dig! 
  • Lilla Hi
    Charlotte1987 skrev 2012-10-15 09:55:46 följande:

    Jga är lite rädd att det ska bli så för mig med, att de tar för givet att man inte kan bli med barn pga vikten..
    Åh så lång tid innan ni får komma tillbaka igen :(

    Men vad tråkigt :( När ska ni tillbaka igen?

        
    Vi är klara med utredningen nu... blir skickade till Linköping för IVF nu. Var beredd på att allt går långsamt så håller jag tummar och tår att ni blir positivt överraskade. :) 
  • Lilla Hi
    Laijina skrev 2012-10-13 22:18:30 följande:
    Jag börjar bli nervös för vårt möte på tisdag. Dels så är det en manlig läkare. (Inte för att jag har problem med det egentligen, men har bara haft kvinnliga innan) och dels på vad dom kommer att hitta.
    Jag föredrar manlig gyn faktiskt... av mina erfarenheter brukar de vara mjukare och försiktigare. 
Svar på tråden Vad händer på första mötet?