• lilini

    Vad händer på första mötet?

    Hej!
    Vi var på vårt första möte för en vecka sedan.
    Nu är det säkert lite olika beroende på vart man går, men för oss var det att svara på lite enkla frågor, typ hur länge vi försökt, om vi hade haft några sjukdomar och hur min cykel ser ut. Sen gjorde han en ultraljudsundersökning på mig och så ska jag få gå och ta prover vid två tillfällen nu under en månad. Mannen ska få lämna prov på sina simmare och när resultaten kommit ska vi ses igen och se hur vi ska gå vidare.

    Det var inte så farligt som jag trodde innan, men det kommer också bli en lång månad..

    Lycka till!

  • lilini
    babygirl03 skrev 2012-10-13 20:43:57 följande:
    Hej Hur har det gått? varför gör man ultraljud? vad ser dom där? :) ska också snart! på utredning! för missfall.

    Hej!
    Nu väntar vi på återbesöket i slutet av november bara. Man vacklar mellan att allt kommer gå bra till att man tror att man blir en av dem i tredjedelen som inte kommer kunna få hjälp.  

    Jag tror de gör ultraljudsundersökningen för att mäta diametern på äggledarna och till viss del kan de nog se om det går att komma fram i dem, de kollar också om det finns cystor eller annat synligt som kan ställa till det i livmodern.

    Det är lite knäckande att vara sist och dessutom vara tvungen att söka hjälp för att få en liten.
    Allt blir så stort och det är inte särskilt kul att diskutera sexliv och annat med människor man inte känner. Dessutom tittar folk konstigt på en om man råkar vara illamående eller trött en dag. Alla väntar och endel kan inte lägga band på sig utan kommer med ogenomtänkta kommentarer.

    Sen hade jag skrivit en lång harang om att folk borde lära sig veta hut och gå en kurs i socialt uppförande, men det slipper ni läsa;)

    Styrkekramar!
Svar på tråden Vad händer på första mötet?